Glasuj in si pripleši atraktivno majico Gina’s Pretty Stuff

Za favoritko/favorita lahko glasuješ do ponedeljka, 14. decembra, do 18.00!

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, ki sem ga tokrat poimenovala naj Gina plesna ustvarjalka/ustvarjalec. Tudi zato, ker sta pokroviteljici Boni in Damijana ustanoviteljici blagovne znamke atraktivnih majic Gina’s Pretty Stuff. Njuna inspiracija so vedno močne in samozavestne ženske. Majice so narejene po njunih zamislih in kreacijah iz kakovostnega bombaža, se odlično kombinirajo z vašo garderobo in so na voljo v mnogih variacijah. Pogled na njuno spletno stran http://ginasprettystuff.com/ vam bo razkril, kar sem zapisala. Boni in Damijana podarjata šestim glasovalcev/glasovalkam svojo atraktivno majico.

Šest majic čaka na šest srečnih glasovalcev.

Seveda pa je pogoj, da glasujete za predlagane plesne ustvarjalke oziroma ustvarjalce v prihodnjih treh tednih. Glasujete lahko vsakih nekaj minut. Predlagani so: Matevž Česen, Lara Šlibar, Tjaša Dobravec, Anja Pritekelj, Veronika Kajin, Ana Mesec, Laura Walter, Izaja Potočnik, Kiara Rosa Švarc, Nataša Živkovič, Gagik Ismailian in JeanSébastien Colau. Zmagovalka bo prejela majico Gina’s Pretty Stuff iz kolekcije Frames; drugouvrščena majico Gina’s Pretty Stuff iz kolekcije Quotes z napisom Life in tretjeuvrščena majico z napisom Dreamer. Če pa se uvrstijo na prva tri mesta moški ustvarjalci, bo njihova majica z likom nosoroga. Za svojo favoritko/favorita lahko glasuješ do ponedeljka, 14. decembra, do 18.00!

Atraktivne majice Gina’s Pretty Stuff čakajo prve tri uvrščene.

Poglejmo še nagrajence in nagrajenke prejšnjega glasovanja. Za naj Beautanicals plesnega ustvarjalca ste razglasili plesni par Alex Belaj & Rubi Marinko Pocajt, simpatična plesalca latina in standarda, aktualna državna prvaka v omenjenih disciplinah v kategoriji mlajši pionirji. Zmagovalca bosta prejela paket izdelkov linije Beautanicals podjetja Oriflame, v katerem bodo milo, gel za prhanje, gobica, balzam in krema za roke. Drugouvrščena sta Mark Kotnik & Julija Markovič Halik, državna prvaka med pionirji v latinskoameriških plesih, ki bosta prejela milo, gel za prhanje in gobico. Tretjeuvrščena Jure Bergant & Nika Burazer, ki sta nastopila v spotu Eve Boto Ko najdeš sebe in v koreografiji Mihe Krušiča dokazala, kako super se združi športni ples z modernim, prejmeta milo in gel za prhanje Beautanicals.

Čestitke zmagovalcema Alexu Belaju in Rubi Marinko Pocajt (foto: Marko Mesec), drugouvrščenima Marku Kotniku in Juliji Markovič Halik (foto: Marko Mesec) ter tretjeuvrščenima Juretu Bergantu in Niki Burazer (foto: Eva Boto team)

Srečni glasovalci, ki prejmejo milo Beautanicals, so: Katja Besal, Klara Nadveznik, Ivan Šardi, Joži Nastran, Tina Slana in Boris Jelčič. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalcema, drugouvrščenima in tretjeuvrščenima. Nagrade bo poslalo podjetje Orifalme po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado