1, 2, 3, zdaj! Glasuj in si pripleši nagrado!

Kdo bo naj novembrski plesni ustvarjalec oziroma ustvarjalka? Odločitev je v tvojih rokah, če glasuješ za nominirane plesalce oziroma plesalke; nagrado podeljuje Zavarovalnica Triglav!

Roza oktober je minil, prihaja modri november (movember) in pred vami je novo glasovanje, za katerega darila oziroma nagrade podarja Zavarovalnica Triglav. Pet dišav za dom in pet buffov, ki bo grelo vaš vrat, prejme izžrebanih deset srečnežev.

Deset srečnežev bo prejelo nagrado Zavarovalnice Triglav.

Možnost, da pridete do nagrade, je seveda ta, da klikate za svojega favorita med tokratnimi nominiranci, ki so: Maja Ponebšek, Žana Colarič, Mitja Obed, Bina Podjed, Jakob Kavšek, Žigan Krajnčan, Matic Eržen, Tanisa Potočnik Martič, Catarina de Meneses, Suzana Majer in Julija, Relja Tomović ter Maša Skočaj in Žiga Farkaš. Nagrajeni bodo tako zmagovalec oziroma zmagovalka kot drugo- in tretjeuvrščeni/-a. Glasujete lahko večkrat na dan do ponedeljka, 22. novembra, do 18.00!

Lepe in atraktivne nagrade čakajo zmagovalca/zmagovalko, ki bo prejel/-a nahrbtnik, olivno olje, buff in dišavo za dom; drugouvrščeni/-a prejme nahrbtnik, kapo in metlico za sneg ; tretjeuvrščeni/-a pa nahrbtnik in kapo.

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega roza glasovanja. Šest srečnic, ki bo prejelo obesek Go Pink! oblikovalke Monike Jenkole, je: Ivanka Kirm, Helena Ferarič, Lara Lizzi, Maja Stojkovič, Špela Vitko in Mojca Klepač.

Prejemniki nagrad prejšnjega glasovanja: zmagovalec Lovro Zajc, drugouvrščena Nina Noč (foto: Darja Štravs Tisu) ter Albert Podrekar in Katja Vidmar (foto: Sunčan Stone), ki sta zasedla tretje mesto. Čestitke vsem!

Za koga pa ste glasovali? Največ ste klikali za Lovra Zajca, energičnega plesalca, evropskega prvaka v electric boogiju v kategoriji otroci. Lovro si je kot zmagovalec priplesal komplet atraktivnega nakita by MonyDesign, a bo verjetno z njim razveselil svojo mami ali kakšno predstavnico ženskega spola. Drugouvrščena je Nina Noč, ena od najbolj zaposlenih balerin pri nas; poleg svojih vlog je nadomestila še poškodovano Ano Klašnjo v predstavi Dunajski večer, odplesala v Gusarju na otvoritvenem večeru sezone, zdaj pa je že v akciji za novembrsko premiero baletnega večera. Prepričana sem, da ji bo všeč komplet, ki ga je posebej za naše glasovanje skreirala Monika. Tretjeuvrščeni pa je par ali pa kar tandem slovenske plesne scene, Albert Podrekar in Katja Vidmar, ki vodi Katja Dance Company. Tudi zanju poseben komplet MonyDesign. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete, pa čeprav bo treba iti na pošto!

Glasuj in si pridobi nagrado