Fantastična Michal Rynia&Nastja Bremec. Dvojec, ki ve, kaj hoče.

Koreografa, pedagoga in plesalca Nastja Bremec in Michal Rynia sta si v jesenskem času uresničila velikansko željo. In sicer sta odprla lasten plesni studio, v katerem sta mimogrede posnela še minutno plesno enodejanko.

"Eden od ciljev, ki sva si jih zadala ob vrniti iz Nizozemske, je bil usmerjen tudi v uresničitev želje po lastnem plesnem studiu, kjer bi se lahko časovno neomejeno prepuščala plesnemu ustvarjanju. V teh dneh se nama je ta želja uresničila. V novem atraktivnem poslovno- stanovanjskem objektu Eda Center v Novi Gorici sva odprla M&N Dance Studio. Na ta način sva ustvarila pogoje za pedagoško delo in ustvarjanje lastnih projektov. Dopoldanski čas je rezerviran za najin trening in ustvarjanje, popoldne pa z velikim veseljem prenašava znanje ljubiteljem plesne umetnosti.
Načrtujeva tudi organizacijo različnih workshopov, v toplejših mesecih pa tudi različne plesne dogodke na čudoviti terasi tik ob najinem studiu. M&N Dance Company je tako dobil svoj sedež, v prihodnjem letu pa se nama bodo pridružili še nekateri domači in tuji profesionalni plesalci, s katerimi bova ustvarila nov plesni projekt, ki bo premierno predstavljen oktobra 2013 v Cankarjevem domu."  Se veselimo novih in inventivnih projektov izpod nog šempetrskega dvojca.
View Gallery 4 Photos