Živahne barve in očarljivi vonji za razigrano poletje

Poletje je čas za počitnice, morske užitke ter živahne barve in očarljive vonje. Pri Oriflamu vas čakajo izdelki, ki bodo popestrili sončne dni.

Odenite se v Amazing Paradise, parfumsko vodo, ki vas bo očarala s svojim razkošnim vonjem in živahnim karakterjem. Vsebuje redek in izbran vonj cvetlice Paradise Drop, ki jo najdemo globoko v deževnem gozdu, cveti pa le vsaka tri leta.
The ONE Colour Impact kremna senčila za oči bodo s svojo izjemno barvno intenzivnostjo poskrbela, da se bodo vaše oči bleščale v sijočih odtenkih. Njihova kremasta tekstura se na koži spremeni v puder z mehkim, svilnatim sijajem.
Tropski odtenki The ONE dolgo obstojnih lakov za nohte so popolna izbira za poletno manikuro. Z ExpertGel tehnologijo, ki poskrbi za enakomerno prekrivnost in preprečuje krušenje in bledenje.
Izjemno lahkotna tekoča šminka The One se nanaša kot gel in poskrbi za gladek, svilnat zaključek v 8 intenzivnih odtenkih. Združite lahkotno teksturo gela z ultra svilnatim zaključkom in ustvarite videz intenzivnih, super sijočih ustnic!

View Gallery 5 Photos