Zdaj je čas za Marmelado!

Marmelada je praznovala rojstni dan!

V Kozmetiki Afrodita sedaj že tradicionalno predstavljajo SUN CARE novosti malce drugače. Lani so povabljence popeljali z ladjico po Ljubljanici in jim pričarali tropsko pustolovščino v skrivnostnem vrtu. Letos pa je Afrodita povabila medije & influencerje na rojstnodnevno čajanko v Afroditino čudežno deželo.

Dogodek se je odvijal 22. 5. v Antiq Palace & Spa hotelu, v Ljubljani. Povabljence je ob vstopu v čudežno deželo pozdravil pravljični vrt, kjer se je odvijala najbolj Marmeladna rojstnodnevna zabava.

Magic Aleksander v elementu

Dogajanje je popestril Magic Aleksander, čarodej nove generacije, ki je pripravil pravi spektakel ter s svojo predstavo šokiral, navdušil in predvsem očaral. Pridružila se mu je Ajda Sitar, ena izmed najuspešnejših slovenskih influencerk ter povabljence popeljala skozi najbolj Marmeladno zgodbo. Afroditino Marmeladno zgodbo. Letos namreč praznujemo že 5. leto, odkar so prvič predstavili HIT poletja in tako obnoreli celo Slovenijo. 

Afroditine marketing in PR ženske z Judito Železnikar in Mišelo Firšt Vučenovič na čelu.

Ker v Kozmetiki Afrodita že od nekdaj verjamejo v moč narave in ji brezskrbno zaupajo že vrsto let, so ob tej obletnici ustvarili prav posebno novost, NATURAL MARMELADO! Z njo napovedujejo novo ero v razvoju naravne kozmetike. Poletni izdelek namreč navduši z recepturo,  odobreno s strani ikc inštituta za kontrolo in certifikacijo za naravno kozmetiko.

Pestra poletna izbira za sončenje

Še več poletnih zgodb in še več narave pa se skriva tudi v ostalih SUN CARE novostih. COCO JOY MEGLICA se lahko prav tako pohvali s certifikatom naravna kozmetika in je z vsebnostjo aloe vere in kokosove vode pravi poletni koktajl. Medtem ko je druga novost, SPORT krema za zaščito pred soncem, pisana na kožo vsem športnim navdušencem, ki preživljajo poletje aktivno. Vsebuje zaščitni faktor 30, je vodoodporna, ohranja SPF zaščito tudi v vodi in omogoča enostaven nanos, tudi na mokro kožo.

Tjaša Kokalj

In kot se za pravo rojstnodnevno zabavo spodobi je na koncu predstavitve presenetila še torta. Kozmetika Afrodita je skupaj s številnimi povabljenimi – Majo Štamol, Barbro Drnač, Tjašo Kokalj, Gajo Prestor, Indiro Ekić, Niko Veger, Ireno Lušičić … upihnila 5 Marmeladnih svečk ter nadaljevala praznovanje z mislijo na še eno nepozabno poletje.

View Gallery 7 Photos