ZC Medin. Poskrbite za zdravje. Spoznajte tudi terapije za boj proti raku

Zdravilni center Medin vas vabi 5. februarja 2013 med 9. in 19. uro v Stegne 21 v Ljubljani na dan odprtih vrat, ki je namenjen predstavitvi terapij in programov, ki jih izvajajo v ZC Medin – akupunktura, bioresonanca, prana terapija, frekvenčna elektroterapija, pulzna magnetna, infopatija, kisikova terapija, program podpornega zdravljenja raka …

Prana terapevtka Dragica Paulovič.
Zdravilni center Medin izvaja program za podporno zdravljenje rakavih obolenj, razvit na podlagi kliničnih študij ter lastnih izkušenj in izkušenj iz tujih klinik. Program temelji na učinkoviti kombinaciji imunske, kisikove in elektro terapije.
V Zdravilnem centru Medin je ena od oblik terapij tudi prana terapija …
Vabljeni ste torej vsi, ki bi se radi bolje seznanili s komplementarnim in alternativnim pristopom k ohranjanju zdravja ter zdravljenju mnogih bolezni. Predstavitve in predavanja so brezplačna. Lahko se boste posvetovali z zdravnico in terapevti ter nekatere terapije tudi preizkusili: akupunktura, bioresonanca, prana terapija, kisikova terapija … Na ta dan vam nudijo posebne ugodnosti: 20-odstotni popust na določene terapije.
… ki uspešno zdravi različne vrste bolezni …
Predavanja:
16:00   Frekvenčna elektroterapija – upanje za bolnike z rakom
dr. Andrej Gregorčič
17:00   Učinkovito zdravljenje borelije z bioresonanco
Bernarda Valenčič, mag. farm.
18:00   Akupunktura – bolezni in stanja, ki jih učinkovito zdravimo
mag. Branka Geczy, dr. med.

Več informacij na: http://www.zcmedin.si

View Gallery 4 Photos