Zakaj lepa dekleta ljubijo barabe

Ko se sprehajamo po mestu lahko vidimo največje barabe  z  dekleti, ki si jih lahko predstavljamo samo v naših sanjah. Zakaj je temu tako?
Morda se najlepši fantje spreminjajo v slabe fante. Morda je krivda v nas samih …Predstava o moških je, da moramo biti močni, zanesljivi in skrbeti za žensko, obenem pa moramo biti tudi občutljivi. Veliko moških se tega poskuša držati, potem pa se nam naša predstava  o popolnemu moškemu poruši, ko vidimo barabo iz sosednjega bloka, ki s svojo lepotico ravna kot s smetjo. Nikoli je ne pokliče, do nje je nespoštljiv in nesramen. V čem je potem težava. Ali je naša predstava o tem, kakšni moramo biti napačna?
1.    Slabi fantje so samozavestni in prepričani sami vase
Vedo, kaj so, in jim je vseeno, kaj si drugi mislijo o njih. So samosvoji in pravi moški, ki ne potrebujejo drugih ljudi, da jih podpirajo in jim nabijajo samozavest. Samozavest pa je ženskam zelo seksi. Za slabe fante ni potrebno, da so v formi. Nekateri slabi fantje so lahko videti izredno smešni, kar pa jih ne naredi nič manj privlačne.
2.    Slabi fantje so dekletom izziv
Vsi imamo radi izzive in morda lahko celo rečemo, da ženske izzivi še posebej privlačijo. Če nekaj predstavlja izziv, potem mora biti končni rezultat vreden vsega truda, kaj ni tako? Ženske bodo šle čez velike prepreke in dolžine, da bodo lahko razrešile njihove skrivnosti. Privlačna jim je tudi misel na to, da jih lahko težaven fant kadarkoli zapusti. Večja, kot je verjetnost, da jih zapusti, več bodo vložile v to, da bi ga lahko obdržale.
3.    V naravi žensk je, da poskušajo moške vedno spremeniti
Ženskam je zelo privlačna ideja, da bi se težaven fant spremenil samo zaradi njih. Čeprav se to skoraj nikoli ne zgodi, bodo ženske poskušale vse, da bi slabemu fantu ugajale in postale pomemben del njihovega življenja. Dobri fantje že od začetka nimajo nobenih napak, zato so lahko za dekleta dolgočasni, saj jim ni potrebno ničesar spreminjati.
4.    Barabe so zanimive, počnejo zanimive stvari in delajo, kar hočejo
Ni se jim potrebno zagovarjati pred nikomer. Če vedno počneš vse po pravilih in kar ti drugi povedo, neizogibno postaneš dolgočasen. V družbi slabih fantov ni nikoli dolgočasno. Njihove odločitve so spontane in nenadne.
5.    Slabi fantje ne tolerirajo žalitev
Mnoge ženske govorijo, da ne marajo sporov in hočejo, da se njihovi moški izogibajo konfliktom, vendar temu v resnici ni tako. Vsaka ženska je globoko v sebi ponosna, če se njena baraba stepe z nekom, ki jo je pravkar užalil ali zgrabil za zadnjico v diskoteki.

Če združimo vse te dejavnike …
… dobimo moč, karakternost, zanimivo osebnost in kar je najpomembnejše samozavest. Vse to pa je ženskam seksi. Točno to pa so barabe, zato ni čudno, da velikokrat dobijo najlepše dekle. To ne pomeni, da je njihovo ravnanje pravilno in da je to pravično. To je pač naravna privlačnost, ki se ji nekatere ženske težko uprejo.
Mar moramo zdaj vsi postati barabe?
Vse to ne pomeni, da moramo vsi postati barabe, če hočemo postati uspešni v našem ljubezenskem življenju. Sploh ne. Vse to nam je lahko osnova, da se naučimo, kaj je ženskam v resnici privlačno in kako to vključiti v našo osebnost.
Najbolj je pomembna naša samozavest
Če se spravimo v red in postanemo sami svoj moški, lahko pridobimo na tej samozavesti, ki nas bo naredila enako privlačne kot nekatere barabe z najlepšimi dekleti. Ni nam treba postati slabi, lahko pa postanemo bolj odločni, malo manj dostopni in bolj skrivnostni. To nam bo spet pomagalo pri naši privlačnosti in zanimanju, ki ga bomo vzpodbudili pri dekletih. Razmerja so lahko zelo zapletena, zato nam lahko zelo koristi, če si vzamemo čas in razmislimo, kakšne vrline naša potencialna partnerka išče. Če spremenite samo nekaj malih stvari pri sebi, lahko to zelo veliko pomeni.
www.dormeo.net