Za svilnato nežen dotik in žametno mehkobo

Iz Kozmetike Afrodita prihaja nova linija negovalnih izdelkov, poimenovana Cotton & Silk, ki navduši na prvi pogled. Združuje dragoceni izvleček bombaža, ki je že iz časa starega Egipta sinonim za žametno mehkobo, ter proteine svile, ki je po strukturi podobna človeški koži in že tisočletja cenjena kot vrhunec razkošja in lepote. Trije izdelki: kremni gel za prhanje, tekoče milo za roke ter krema za roke 2v1 kožo bogato negujejo, prijetno odišavijo ter ji podarijo občutek popolne mehkobe bombažnih cvetov. Izdelki so, kot je značilno za večino Afroditinih izdelkov, prijazni do kože ter so kot taki primerni za nego suhe in najobčutljivejše kože, saj jo nežno pomirijo ter pospešijo njeno obnovo.

… (cena: 2,70 evra)
Cotton & Silk krema za roke in nohte je nepogrešljiva za svilnate dotike in žametno mehke roke z dolgotrajno svežim vonjem! Nežna formula z bombažem, proteini svile in oljem makadamije izdatno neguje kožo rok, krepi nohte in mehča obnohtno kožico
… (cena: 1,80 evra)
Cotton flower, kremni gel za prhanje, obogaten z izvlečkom bombaža in z dragocenimi svilenimi proteini se ob stiku z vodo pretvori v bogato formulo, ki kožo nežno očisti, prijetno odišavi ter ji podari občutek popolne mehkobe bombažnih cvetov.
… (cena: 1,60 evra)
Kremno tekoče milo Cotton & Silk – kremna tekstura za žametno mehke roke z dolgotrajno svežim vonjem! Nežna formula z izvlečkom bombaža in svilenimi proteini kožo očisti in neguje. Primerno za nežno, tanko kožo.

View Gallery 4 Photos