Za najdražje le najboljše. Podarite tradicionalne izdelke iz narave

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč in sestavin, ki jih daje mati Narava. Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes je bila ustanovljena kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali v samostanu Minimes. Naravni izdelki za nego obraza, telesa in las ter kolonjske vodice Le Couvent des Minimes temeljijo na preprostih, dobro poznanih aktivnih sestavinah z dokazano učinkovitostjo in so čudovito darilo, ki prav vsakogar osreči s pristnostjo in visoko kakovostjo. Posebej za praznični čas je Le Couvent des Minimes oblikoval privlačne darilne komplete, ki prinašajo toplino in pridih tradicije.

Trio za nego ustnic, rok in stopal: pohodnikov balzam za stopala, 25 ml; balzam za nasmejane ustnice, 15 ml; vrtnaričin balzam za roke, 25 ml (cena: 19,80 evra)
Trio za nego ustnic, rok in stopal blagovne znamke Le Couvent des Minimes sestavljajo kakovostni naravni negovalni izdelki, ki bodo razveselili tako ženske kot moške. Pohodnikov balzam za stopala je mešanica devetih skrbno izbranih rastlin, znanih po blagodejnem delovanju, Balzam za nasmejane ustnice z zapeljivo aromo cveta pomarančevca je obogaten s sestavinami, ki negujejo, mehčajo in ščitijo ustnice, Vrtnaričin balzam za roke s kar 20 % karitejevega masla in s sedmimi skrbno izbranimi rastlinami pa poskrbi za negovane roke.
Trio za nego rok: blažilna nočna krema za roke sivka & akacija, 25 ml; vrtnaričin balzam za roke, 25 ml; hranilna krema za roke med & karite, 25 ml (cena: 16,80 evra)
Trio za nego rok blagovne znamke Le Couvent des Minimes sestavljajo kakovostne kreme za roke, ki so jih navdihnili tradicionalni zdravilni recepti sester klaris. Blažilna nočna krema za roke Sivka & akacija vsebuje izvlečka sivke in akacije ter kokosovo olje za intenzivno nočno obnavljanje kože. Vrtnaričin balzam za roke je obogaten s kar 20 % karitejevega masla in s sedmimi skrbno izbranimi rastlinami za popolno nego rok. Hranilna krema za roke Med & karite pa poleg visokega deleža karitejevega masla vsebuje tudi pomirjevalen izvleček medu za intenzivno nahranjeno in mehko kožo.
Trio za energijo: energijski gel za prhanje citronka in limona, 250 ml; poživljajoče mleko za telo citronka in limona, 250 ml; vrtnaričin balzam za roke, 25 ml (cena: 35,90 evra)
Če želite za praznike podariti nekaj posebnega, izberite Trio za energijo blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Komplet izvrstnih naravnih negovalnih izdelkov, zasnovanih na tradicionalnih zdravilnih receptih sester klaris, vsebuje Energijski gel za prhanje Citronka in limona ter Poživljajoče mleko za telo Citronka in limona, ki telo in duha poživita z iskrivo energijo svežih citrusov, ter Vrtnaričin balzam za roke s kar 20 % karitejevega masla in s sedmimi skrbno izbranimi rastlinami za popolno nego rok.
Trio za nego telesa: vrtnaričin balzam za roke, 25 ml; kolonjska vodica Eau des Minimes, 30 ml; pohodnikov balzam za stopala, 25 ml (cena: 19,90 evra)
Trio za nego telesa blagovne znamke Le Couvent des Minimes je darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Komplet vsebuje tri izbrane naravne negovalne izdelke v priročnih potovalnih embalažah. Vrtnaričin balzam za roke s kar 20 % karitejevega masla in s sedmimi skrbno izbranimi rastlinami poskrbi za popolno nego rok, Kolonjska vodica Eau des Minimes z esencami treh osvežujočih citrusov in sedmimi rastlinami očara s svojim blagodejnim delovanjem, Pohodnikov balzam za stopala, obogaten z izvlečki devetih izbranih rastlin, pa poskrbi za negovana stopala in lahek korak.

 

View Gallery 5 Photos