Vse bo v redu! Mladi upi 2017. Zavarovalnica Triglav podelila sredstva že peti generaciji

Peta generacija Mladih upov (na fotografiji ni smučarskega skakalca Timija Zajca)

V ljubljanskem Kinodvoru je 18. januarja 2018 potekala slavnostna podelitev diplom že peti generaciji slovenskih Mladih upov. Projekt Vse bo v redu, s katerim zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, skupaj s partnerji, podpira mlade športnike, umetnike, znanstvenike in letos prvič tudi parašportnike.

Izjemno uspešna mlada violončelistka Sara Čano
Prejemniki finančnih sredstev iz razpisa Mladi upi 2017 generacije leta 2017 so: Ana Sešek (violina), Maja Bedrač (atletika), Stojan Kuhar (kitara), Hana Brečko Simšič (jahanje), Nik Čemažar (kolesarstvo), Luka Poljanec (tolkala), Timi Zajc (smučarski skoki), Jan Pancar (motokros), Tine Kancler (kajak), Katja Fain (plavanje), Sara Čano (violončelo), Domen Pregeljc (naravoslovne znanosti), Maša Simonič (karate).
Mladim upom je zapel letošnji zmagovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek
Prireditev je vodil Denis Avdič, tudi voditelj oddaje Znan obraz ima svoj glas, v kateri so nastopajoči znova zbirali sredstva za Mlade upe. Zmagovalec letošnje sezone, Luka Sešek, je s svojim nastopom navdušil tudi zbrane Mlade upe na zaključni prireditvi.
Barbra Drnač z mladima, uspešnima športnicama, plavalko Katjo Fain in karateistko Mašo Simonič
Zavod Vse bo v redu s projektom Mladi upi usmerja pozornost na mlade talente, ki s svojo predanostjo, trudom in uspehi navdihujejo ter predstavljajo vzor mladim v Sloveniji. Napovedujejo, da bodo s projektom nadaljevali tudi v letu 2018. Več o obetavnih in nadarjenih najstnikih pa najdete na spletni strani www.mladi-upi.si.

View Gallery 4 Photos