Večna cvetlica je razkrila svojo novo skrivnost …

V sredo, 7. septembra, je L’OCCITANOV tim v prijetnem okolju Mestnega muzeja v Ljubljani razkril novo skrivnost immortelle/suhocvetnice, žlahtne cvetlice, ki nikoli ne oveni. Pred 10 leti je L’OCCITANE odkril izjemne lastnosti te edinstvene cvetlice, ki dokazano deluje prosti staranju, in lansiral prvo kolekcijo Immortelle, ki še danes navdušuje ves svet.

Predstavitev izdelkov Žlahtna immortelle
In sedaj, 10 let po tem, ko so odkrili izjemno immortelle/suhocvetnico, v L’OCCITANU razkrivajo novo skrivnost te večne cvetlice, zaščiteno s 4. patentom. V kolekciji Žlahtna Immortelle je ujet dih prerojene mladosti  …
Žlahtna cvetlica v žlahtni kozmetiki.
10-letnico Immortelle pa je dopolnil še en pomemben dogodek – 10. rojstni dan L’OCCITANA SLOVENIJA. Pred 10. leti je namreč L’OCCITANE odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji, na Mestnem trgu v Stari Ljubljani. Danes ima ta priznana in zelo priljubljena znamka v Sloveniji že 10 trgovin, svoje ljubitelje pa vedno znova navdušuje z omamno dišečimi izdelki iz naravnih sestavin.
Ekipa L’Occitane Slovenija je pripravila …
Na dogodku smo preživeli nekaj čudovitih uric ob zanimivi predstavitvi prenovljene kolekcije Žlahtna Immortelle, okusnih kulinaričnih specialitetah s Korzike, od koder izvira cvetlica immortelle, na koncu pa smo ob slastni torti nazdravili že 10. rojstnemu dnevu L’OCCITANA SLOVENIJA.
…predstavitev in druženje ob dobrotah.
 

View Gallery 5 Photos