V Rašico odeta tudi Nadija Bičkova

Svetovna prvakinja v desetih plesih Nadija Bičkova se bo to zimo grela v pleteninah Rašica.

V prodajalni Rašica v Zgornjih Gameljnah se je odvil že 3. Modni dan z Rašico, ki je namenjen medijem in kupcem. Zdaj že na tradicionalnem modnem dnevu, so znani slovenski modeli – Jana Koteska, Eva Ahačevčič, Tara Zupančič, Nadija Bičkova in Iztok Hodnik, predstavili kolekcijo jesen-zima 15/16. Za dovršen stajling na modni brvi, pa so poskrbeli čevlji iz jesensko-zimske kolekcije znamke Peko.

Navdušeni nad Rašico … Eva Ahačevčič …
Kolekcija, ki je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov, veliko kosov se lahko pohvali s čisto volno, katere cena je na trgu zelo visoka. Kolekcija je sestavljena iz letos zelo modne gorčične rumene, ki se jo lahko kombinira z umirjenimi sivimi toni ali pa drugimi materiali, kot je brezrokavnik iz dolgega umetnega krzna.
… Iztok Hodnik …
V Rašici niso pozabili niti na opečnato rdečo, v kateri najdemo puloverje ali pa se samo nekaj tonov skriva v igrivih oblekah s potiskom. Za tiste, ki tudi pozimi radi oblečejo bolj žive barve, pa je tu ciklamna barva in njena igrivost, da bomo lažje pričakali pomladne sončne žarke.
… Jana Koteska …
Oblikovalec kolekcije je Miha Jamšek, ki je strnil nekaj besed: “Rašica je pojem kvalitete, zato v tem soju tudi nadaljujemo z delom. Materiali, ki so dovolj dobri le najboljši, so na prvem mestu. Letos smo se odločili tudi za nekaj kosov iz čiste volne, ki so nekoliko dražji, a takšna je cena volne. Imamo tudi veliko barv, tako da zima zagotovo ne bo siva.
… oblikovalec kolekcije Miha Jamšek z voditeljico Tjašo Kokalj …
Je pa Rašica poskrbela tudi za presenečenje. Kmalu bodo na prodajne police prišli smučarski puloverji, ki vas s svojim zimskim vzorcem v trenutku popeljejo v božične dneve ali v nostalgično popotovanje v obdobje oddaje Podarim dobim. Na puloverjih so zanimivi so tudi zatiči na ovratniku. Posebno omejeno smučarsko kolekcijo sta nam predstavila Jana Koteska in Iztok Hodnik.
… posebna zimska kolekcija, ki se vrača na prodajne police …
… Tara Zupančič.
View Gallery 7 Photos