V Palačo čajev po omamne in zdrave božične čaje

Prodajalna s čaji Le Palais des Thés jih ima je vse bolj priljubljena blagovna znamka pravih čajev – zato, ker francosko podjetje čaje pridobiva neposredno s plantaž (Palača čajev, Stari trg 11, Ljubljana) in jih ne kupuje prek posrednikov. V prazničnem decembrskem času je izrečenih veliko lepih želja. Ob voščilu "Zdravo in zadovoljno novo leto!" lahko z darilom pokažete, da mislite iskreno. Antioksidanti v belem in zelenem čaju ohranjajo zdravje. Črni čaj tudi siva jutra spremeni v čudovita in pripomore, da se lažje prevesijo v dan. Brezkofeinski rooibos pomirja ob stresnih trenutkih in pomaga pregnati glavobol. Prav vsak izmed njih diši po praznikih (pomarančna lupinica, mandelj, vanilija, začimbe …) in naredi še tako navaden dan poseben!

Beli čaj N°25 v pločevinki, 50 g (25,00 €)
Belemu čaju, specialiteti kitajske province Fujian, pravijo tudi čaj za pomlajevanje. Nežen božični beli čaj, lahek kot pero, vsebuje pomarančno lupinico, koščke mandljev, cvetne lističe vrtnice in začimbe.

Zeleni čaj N°25 v pločevinki, 125 g (25,00 €)
Zeleni čaj s Kitajske je posebej za praznični čas obogaten s pomarančno lupinico, z začimbami, s koščki mandljev in s cvetnimi lističi vrtnice. Ko ga poskusiš, prepriča. O tem, da ima zeleni čaj veliko antioksidantov, čivkajo že vrabci.

Črni čaj N°25 v pločevinki, 125 g (25,00 €)
V črni pločevinki je božični črni čaj. Čaj, ki pusti vtis in ne pusti spati. Črni čaj s Šrilanke je aromatiziran s pomarančno lupinico, cvetnimi lističi vrtnice, z mandlji in z začimbami.

Rooibos N°25 v pločevinki, 125 g (25,00 €)
V južnoafriški rooibos N°25 so dodali največ začimb: cimet, ingver, kardamom, nageljnove žbice, poper, zvezdasti janež in vanilijo. Obogaten je tudi s sladko pomarančno lupinico, s koščki mandljev in s cvetnimi lističi vrtnice. Božični čaj, ki je lani prvi pošel!