Tvoja pomoč pri njenem mesečnem ciklusu

Da boš točno vedel, kdaj so njeni najbolj občutljivi dnevi in se boš nanje »pripravil«, smo ti pripravili nekaj nasvetov:
Čas med menstruacijo
Med menstruacijo so ženske čustveno bolj zaprte in težje dostopne. V tem času (1.-5. dan) ti bo zelo hvaležna, če boš do nje nežen in razumevajoč, brez pretirane vsiljivosti in izkazovanjem ljubezni.
Po koncu menstruacije
Po koncu menstruacije (6.-13. dan) in začetkom ovulacije je njeno razpoloženje bistveno boljše. Ženske so po koncu menstruacije bolj zadovoljne in polne energije, zato je takrat tudi pripravljena na družabne dni.
V času ovulacije
Takrat se ženska počuti zelo privlačno in zato je tudi bolj samozavestna. Sama sebi se zdi seksi in takrat tudi bolj opazi svoje atribute. Ker se sama sebi zdi privlačna, se to kaže tudi navzven in običajno se tudi tebi takrat zdi, da imaš najbolj seksi punco na svetu. V tem času (14.-17. dan) te obnori.
Koristna informacija: čas ovulacije je tudi čas, ko je ženska najbolj plodna in ima največ možnosti, da zanosi.
Po ovulaciji
Takrat je čas za romantiko in druženje v dvoje. V tem času (18.-22. dan) jo boš najbolj razveselil, če boš predlagal, da si skupaj ogledata kakšen dober film, da gresta na romantično večerjo ali sprehod, da obiščeta savno ali se kar doma bolj posvetita drug drugemu.
Teden pred menstruacijo
Teden pred menstruacijo (23.-28. dan) nastopi PMS, za katerega si zagotovo že slišal, ali ga morda občutil J. V času, ko ima ženska PMS, hormoni najbolj nihajo. Čustveno ni najbolj stabilna. V tem času ti svetujemo, da si potrpežljiv in razumevajoč. Pokaži ji, da jo imaš rad in razumeš »njene dni«.
www.dormeo.net