Tudi Mariborčanke v atraktivnih oblačilih Deha

Arnika Matko Juvančič v plesnem elementu na odprtju Deha trgovine. (foto: Marko Pigac)

V Mariboru se je odprla atraktivna trgovina Deha, ki je sinonim za oblačila in dodatke za ples, pilates, jogo, fitness, aerobiko in prosti čas. Med slovenskimi ljubiteljicami modnih in športnih oblačil je blagovna znamka Deha zelo priljubljena. Nosijo jo znane Slovenke kot so Tina Maze, Nina Osenar, Nuša Derenda, Katarina Venturini, Manca Špik, Barbra Drnač in Špela Perc. Nad njo je navdušena tudi hrvaška glasbena diva Severina.

Dehina trgovina se nahaja v mariborskem Europarku.
Deha ženska je sproščena, modna, razigrana, športna in predvsem rada pleše. Dehino energijo je podjetje Eurosport Trade d.o.o. iz Ljubljane in Kopra razširilo sedaj tudi v Maribor. Prostor kjer je Deha "doma", ambient v katerem se zaradi tega najbolje počuti, vam mora pričarati posebno doživetje v katerem se boste dobro počutili tudi vi. Mariborska trgovina Deha je tako prva v nizu trgovin z novim konceptom, kjer je oder igrišče in igrišče oder. Notranjost trgovine je namreč opremljena z veliko fotografijo gledališke dvorane mariborskega gledališča, z velikimi ogledali, z baletnimi drogovi in garderobami, ki se zastirajo z debelimi žametnimi zavesami.
Svetovna prvakinja Arnika Matko Juvančič bo v Dehi odplesala tudi na šolanje v New York.
Med nakupovanjem v Dehi se boste počutile kot na plesnem odru. Na petkovi predstavitvi so nastopile znane slovenske plesalke in plesalci: svetovna prvakinja v modernu Arnika Matko Juvančič s točkama iz filma Flashdance, Maniac in What a feeling, Meta Zgonec s klasičnim baletom, Nija Blažan s točko z dežnikom. Matjaž Brinovec in Natalija Pravdič sta se predstavila s točko Euforija ter člani in članice Plesne dimenzije iz Maribora in Lenarta.
Z Bodifit in Deho si fit.
Skupina deklet iz mariborskega društva Bodifit in dekleta iz Red Power Centra so prikazala Dehino športno kolekcijo skozi aerobno vadbo in točke nadvse dinamične Zumbe. Celotno prireditev je povezovala plesna poznavalka in ikona ter voditeljica Barbra Drnač, brez katere si takega dogodka nismo predstavljali.
Odprtje trgovine je zanimalo tudi znano mariborsko koreografinjo in organizatorko dogodkov Ano Žvorc.
Vsi nastopajoči so bili oblečeni v oblačila Deha, v katerih so se počutili udobno, privlačno in modno hkrati. In ne pozabite …. "Io ballo da Deha"!
Plesalke Arnika Matko Juvančič, Nija Blažan in Meta Zgonec z voditeljico prireditve Barbro Drnač.
Nija Blažan je nastopila v točki z dežnikom.
Plesna dimenzija je navdušena nad Deho.
View Gallery 8 Photos