To je najpomembnejša stvar, ki jo boste danes dali nase-DayWear SPF 15

Nova kolekcija DayWear takoj po uporabi zagotavlja celodnevno vlaženje.

Leto 1997. Estée Lauder je kot edina kozmetična blagovna znamka sodelovala s francoskimi raziskovalci v prelomni SU.VI.MAX študiji. Z rezultati študije je bila Estée Lauder prvo kozmetično podjetje, ki je dokazalo, da lokalna aplikacija antioksidantov in vitaminov zagotavlja pomembno zaščito kože pred škodljivimi vplivi. Estée Lauder je tako prevzela vodilno vlogo in postala vodilna kozmetična blagovna znamka v znanosti nege kože z antioksidanti. Kot rezultat združitve znanstvenih dognanj blagovne znamke s prelomnimi ugotovitvami te neodvisne raziskovalne študijev je Estée Lauder ustvarila DayWear vlažilec, prvi izdelek za nego kože, ki je z ekskluzivno mešanico antioksidantov dokazano boril proti prostim radikalom in zagotavljal preventivo pred nastankom prezgodnjih znakov staranja, ki jih povzročajo.

5 škodljivih virov. Izpostavljenost okolju je prvi vir poškodb v delovanju in videzu kože, katerega rezultat je prezgodnje staranje. Estée Lauder znanstveniki so identificirali pet glavnih virov prostih radikalov ki skozi cel dan napadajo kožo in pospešujejo proces prezgodnjega staranja – izpostavljenost UV žarkom, onesnaženost, dim-kajenje, iritacije in metabolizem. Znanstvene raziskave dokazujejo, da v koži naravno prisotni antioksidanti ne morejo kontinuirano varovati kože pred veliko vrstami prostih radikalov, povezanimi s temi viri. V današnjem neprestano se spreminjajočem okolju, ko stopnja onesnaženosti narašča in se UV zaščita ozonske plasti tanjša, je superiorna celodnevna zaščita z antioksidanti in širokom spektrom UV zaščite pred škodljivimi prostimi radikali bolj pomembna kakor kadarkoli doslej.
Danes Estée Lauder ostaja vodilna kozmetična znamka v negi kože z antioksidanti, saj ponovno ruši znanstvene meje z NOVIMI zaščitnimi kremami DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizers SPF 15, ki zagotavljajo najbolj učinkovito zaščito z antioksidanti in širokim spektrom zaščitnih filtrov do sedaj in pomagajo preprečevati nastanek in zmanjšujejo videz prvih znakov staranja. Ena od štirih formul, krema za suho kožo, krema za normalno do mešano kožo, losijon ali edinstvena tonirana krema, vam bo z vsakodnevno uporabo pomagala vidno zmanjšati videz finih, suhih linij in sive, utrujene kože, ki bo ponovno videti gladka in bolj sijoča.
Z vključeno novo inovativno antioksidantno reciklirno tehnologijo, ta nova “superhrana za kožo” pomaga varovati kožo z multi-aktivno zaščito na tri napredne načine.
•    Močan NOVI lastniški Super antioksidantni kompleks zagotavlja optimizirano mešanico za kožo pomembnih antioksidantov, ki so bili formulirani tako, da kontinuirano reciklirajo in regenerirajo svoje antioksidantne kapacitete, dopolnjujejo koži naravne vire antioksidantov in tako  zagotavljajo celovito antioksidantno zaščito tekom celega dneva. Kombinacija je tako učinkovita,  da nevtralizira vse ključne tipe koži škodljivih prostih radikalov, ki so lahko vodijo do nastanka prezgodnjih znakov staranja.
•    Napreden širok spekter zaščitnih filtrov zagotavlja Estée Lauder najboljšo UVA obrambo do sedaj – saj izpolnjuje najnaprednejše svetovne standarde povezane z UVA zaščito. Pred UV žarki zaščitena koža ostane še dolgo mladostna in sijoča.
•     Učinkovita mešanica vlažilcev in spodbujevalcev lipidov v kožni barieri koži takoj po uporabi zagotavlja celodnevno vlaženje in preprečuje dehidracijo, ki lahko vodi do nastanka prezgodnjih znakov staranja. 

View Gallery 4 Photos