Stopite v pomladne dni iskrivo, igrivo, čarobno in zapeljivo

Pred nami je najbolj pisan čas v letu in končno nas spet grejejo sončni žarki, vsakdanji opravki pa so dobili prijetnejši zven – pomlad na nas izvaja svoj mali čarobni trik.

Zato vam tokrat z veseljem predstavljamo novo Oriflamovo Wonderflower toaletno vodo: pustite domišljiji prosto pot in odkrijte dišavo, ki spodbuja prvinsko sposobnost čudenja. Igriva in šarmantna je, prav tako kot vi.
Nove pomladne odtenke prinaša tudi Oriflamova linija The ONE – 5-v-1 Colour Stylist šminka po ustnicah zdrsi kot sanje – z barvo, ki je videti čudovito in teksturo, ki na svojem mestu ostane ves dan. Zdaj na voljo v petih čudovitih novih odtenkih, s katerimi bo vaš delovni teden še lepši!
Nove odtenke so za vas pripravili tudi v kolekciji The ONE dolgo obstojnih lakov za nohte.
Željo po potovanjih bo pogasila nova Discover Tuscan Sunset kolekcija, s katero boste odkrili osupljivo gričevje Toskane, nastala pa je po navdihu toskanskega grozdja.
….
Poleg tega pa nas v tokratnem katalogu – kot napoved praznovanja 50. obletnice Oriflama – razvaja prav posebna izdaja naše legendarne Milk & Honey Gold kreme za telo. Priljubljen izdelek, ki žensko kožo razvaja že vrsto let.

View Gallery 6 Photos