Stopite v pomlad in poletje modni & s stilom

Obraz Topshopa je slavna britanska manekenka Cara Delevingne.

V Emporiumu so na 450m2 odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman. Ob pravem britanskem brunchu smo si, skupaj z znanimi obrazi, ki obožujejo Topshop in Topman, ogledali najnovejši kolekciji za pomlad/poletje 2015.

Na odprtje Topshopa in Topmana so prišli tudi nekateri znani Slovenci, med njimi Tjaša Kokalj …
Britanski blagovni znamki v svetu mode narekujeta modne smernice  tako mladim kot vsem fashionistom. Priljubljeni  sta tako pri svetovnih zvezdnikih kot slovenskih estradnikih.
… Ajda Sitar in Manja Plešnar …
Trendovsko usmerjene linije oblačil, vključujejo tako ulični stil kot glamurozne kose, obutev ter modne dodatke, ter to sezono veliko jeansa in nakita.
… Karin Škufca …
Kolekcija Topshop za pomlad poletje 2015 združuje različne trende. V kolekciji je veliko črt, svežih cvetličnih potiskov, kombinacij različnih barv in preplet različnih materialov.
… Demetra Malalan …
Kot "Trendsetterja" mode za mlade sodelujeta Topshop in Topman z vzpenjajočimi mladimi modnimi oblikovalci, katere navdušuje umetnost in tako nastanejo najboljši kosi, ki vedno izstopajo od ostalih.
… Uroš Smolej …
Tudi pri Topmanu so se poigrali z različnimi materiali in strukturami oblačil. Navidez dolgočasne obleke postanejo z različnimi potiski in vzorci prava modna poslastica.
… Nejc Simšič …
Topshop je bil ustanovljen leta 1964, Topman pa je vzniknil leta 1978 kot moška različica ženskega Topshopa. Spadata v korporacijo Arcadia Group Ltd. Leta 2002 je postal lastnik Arcadie Sir Philip Green. Danes ima 2500 trgovin v Veliki Bitaniji  in vek kot 500 trgovin v različnih državah sveta.
… Regina …
View Gallery 8 Photos