Stella McCartney za aktivna dekleta. Bodi drzna in izstopi iz povprečja!

Nova blagovna znamka adidas StellaSport je namenjena energičnim in atraktivnim dekletom …

Priznana oblikovalka Stella McCartney in adidas sta v sezoni pomlad/poletje 2015 predstavila novo blagovno znamko športnih oblačil adidas StellaSport, ki je namenjena energičnim ter aktivnim dekletom. Neločljiv dvojec je v novem modnem podvigu združil zmogljivo športno tehnologijo in udarne modne trende ter predstavnicam mlajše generacije ponudil dizajnerska oblačila po dostopnejših cenah.

… primerna je tako za najbolj intenzivne športne vadbe kot tudi za sproščene sprehode po mestu …
Nova znamka izstopa zaradi eksplozivnih barv, svežih potiskov in drznih oblik, primerna pa je tako za najbolj intenzivne športne vadbe kot tudi za sproščene sprehode po mestu. Ob lansiranju nove blagovne znamke je Stella McCartney poudarila: "Adidas StellaSport dekle je mlado, modno in živahno. Ne boji si izraziti svoje edinstvenosti in rado izstopa iz povprečja."
… izstopa zaradi eksplozivnih barv in svežih potiskov.
Kolekcija pomlad/poletje 2015, ki se nahaja tudi na naših trgovskih policah, združuje oblačila, obutev in dodatke. Športne majice brez rokavov, modrčki in pajkice so izdelani s pomočjo inovativne tehnologije climaliteTM, ki omogoča hitrejše sušenje ter tako zagotavlja popolno udobje, primerno za vsakodnevno rabo. Kolekcija vsebuje tudi obutev, opremljeno s posebno mrežico na zgornjem delu, ki omogoča učinkovito prezračevanje in številne športne dodatke, kot so kapa s šiltom, visoke ter nizke nogavice ter pisani nahrbtniki.
… nov modni podvig združuje zmogljivo športno tehnologijo in udarne modne trende.
Izdelki so pri nas na voljo v adidas shopu v ljubljanskem Cityparku, v adidas shopu v Citycentru Celje, v Prvi ligi in Intersportu.
… športna oprema je izdelana s pomočjo inovativne tehnologije climate TM …
View Gallery 5 Photos