Športniki, ni več treba drugam. Vrhunski športni izdelki so prišli k vam.

Decathlon, ena največjih trgovskih verig s športno opremo na svetu, je odpirl prvotrgovino v Sloveniji. Vrhunska športna oprema za 75 športov je zdaj na voljo v ljubljanskem BTC-ju.

Prva Decathlonova trgovina v Sloveniji, v izmeri 2750 m2, je odprla svoja vrata v soboto, 16. aprila 2016. Decathlonova usmeritev “vsi športi pod eno streho” se kaže v široki izbiri športne opreme za več
kot 70 različnih športov in obsega več kot 100.000 izdelkov 70 blagovnih znamk vodilnih svetovnih proizvajalcev športne opreme in 20 Decathlonovih blagovnih znamk pod imenom “Passion brands”. Sortiment izdelkov pokriva tako moštvene kot individualne športe – od teka, plavanja, kolesarjenja, nogometa, košarke in pohodništva pa dosurfanja, jezdenja in lokostrelstva.
Decathlon bo v Sloveniji, tako kot drugod po svetu, sledil svojemu poslanstvu: široki ponudbi športne opreme za rekreativne in profesionalne športnike, da bi bilo ukvarjanje s športom dostopno vsem. Prav z namenom uresničevanja svojega poslanstva v Decathlonu v lastnih raziskovalnih in razvojnih centrih z uporabo najnovejših tehnologij izdelave kakovostne športne opreme razvijajo izdelke pod krovnim imenom “Passion brands”, ki jih odlikuje visoka kakovost po dostopnih cenah. “Passion brands”, kot so: Quechua, Nabaiji, Kalenji, Domyos, Kipsta in Newfeel, med drugim zajemajo izdelke za gorništvo, pohodništvo, plavanje, tek, fitnes, gimnastiko in moštvene športe. Decathlon je tako po svetu prepoznan kot veriga s športno opremo po dostopnih cenah, kar pa ne vpliva na kakovost športne opreme ali raven storitev v trgovinah. Zaposleni v Decathlonovih trgovinah so namreč vsi športni navdušenci, poleg tega je v v njihovih trgovinah mogoče izdelke preiskusiti pred nakupom, zagotovljen pa je tudi servis izdelkov.