Slovenske manekenke že v kopalkah

Poljubčki z modne piste v ljubljanskem Emporiumu

Nove trende kopalk je predstavilo 13 privlačnih  manekenk in manekenov, kateri so jemali dih v blagovnih znamkah Armani, Calvin Klein, Etam, Lisca, Seafolly in Palmers.  Za en dan so se v manekenke in manekene prelevili tudi reprezentanti Plavalne zveze Slovenije: Anja Čarman, Anja Klinar, Robert  Žbogar, Matjaž Markič in Emil Tahirovič in predstavili plavalne trende blagovne znamke Speedo.

Slovenski plavalci kot manekeni.
Letošnje modne smernice kopalk prisegajo na retro vzorce, intenzivne barve in drzne modele. Na plažo se vrača moda iz 50-ih in 60-ih let pin up deklet. Visoki pas na hlačkah, zgornji deli, ki spominjajo na tope in majice iz 60-ih let.
Na plažah boste še vedno zapeljive v bikiniju in bandeau, romantične z volančki in opazne v živih barvah. Letošnji modni trendi ponujajo zelo raznoliko izbiro modelov , vzorcev in barv. Modne so pike, črte cvetlični potiski, geometrijski vzorci v kombinaciji z živimi barvami, neonska modra, roza, zelena, oranžna.
V kolekcijah je veliko svetlikajočega materiala in kamenčkov. V Emporiumu lahko izbirate med več kot 15.000 kopalkami tridesetih različnih blagovnih znamk. Več na www.emporium.si
View Gallery 7 Photos