Skočite v kad in uživajte v Lushevih prazničnih uspešnicah

Vonjave, okusi, glasba in lepe stvari v nas prebudijo čustva in nostalgijo. Tukaj je nekaj predlogov za odlično praznovanje z Lushom.

CINDERS kopalna kroglica. (4,10 €)
Zakaj je ta kopalna kroglica tako posebna? Pokajoči bonbončki, ki prasketajo kot žerjavica v kaminu, poživljajoče olje sladke pomaranče in cimet, ki nas v kadi kar oblije s toploto, mandljevo olje, da kopeli praznični pridih in vonj po marcipanu  … še bi lahko naštevali, pa vendar je čas, da sami preizkusite to kopalno kroglico!
Šumeča kopel GOLDEN WONDER (kos = 5,50 €)
Sladka pomaranča in konjakovo olje sta tisto, kar daje kopalni krogli Golden Wonder ta poživljajoči  vonj, ki vas bo popolnoma  predramil  iz  zimskega  spanca. A  pravo presenečenje se pokaže šele, ko pride ljubki paketek v stik z vodo – magija barv vam bo vzela sapo, ko se boste sproščali v bleščični vodi smaragdne barve.
CHRISTMAS EVE peneča kopel (kos = 4,90 €)
Nemir bo izginil, ko se boste potopili v sinjemodro vodo s kremnimi mehurčki. Peneči kopeli smo dodali pomirjajoči jasmin, olje ylang-ylanga, za mehkobo kože pa bo poskrbel irski mah v prahu. Sprostite se, zaprite oči in si predstavljajte, kako snežne vile plešejo okoli vaše kadi.
SNOWCAKE milo (5,50 € za 100g)

Z našim že tradicionalnim Snowcakeom boste imeli pod prho vedno bel božič. Kremasto mandljevo milo je naravnost čudovito za suho kožo, saj absolut vrtnice zaščiti pore pred izgubo vlage. Stopite izpod prhe dišeči kot sladek marcipan in vrtnica.
SNOW GLOBE milo (5,50 € za 100g)

Predstavljajte si, da stojite v veliki snežni krogli, okrog vas se poigravajo snežinke, počutite se prebujene in osvežene, napolnjene z energijo. Prav take občutke vam bom prineslo umivanje s tem ledenim milom oziroma snežno kroglo iz limon, limonske trave in zimzelene mirte. Za  prebujanje in dviganje razpoloženja v mrzlih zimskih jutrih.
Milo NORTHERN LIGHTS (100g = 5,50 €)
Ste vedeli, da lahko v lastni kopalnici ob mrzlih zimskih nočeh opazujete severni sij? Seveda lahko, če ste prej bili v Lushu in si naredili zalogo sijočega mila iz poživljajoče ciprese, limete in pinije! Vaše najljubše sezonsko milo potrpežljivo čaka, da ga vzamete s seboj pod prho in zavriskate na ves glas.
Več na www.lush.si
 

View Gallery 7 Photos