Proč s slabim počutjem – Tradicionalna kitajska medicina je zakon!

S pomočjo kitajske medicine do boljšega počutja; dr. Qu Dingzhu v akciji.

Na Celovški 143 v Ljubljani, na Mariborski 122 v vili Fortuna v Celju in  na Zeleni ulici 17 v Mariboru že nekaj časa delujejo zdravniki in maserji Tradicionalne kitajske medicine. Vsi, ki vas pestijo zdravstvene težave ali slabo počutje lahko pobliže spoznate kako deluje sistem Tradicionalne kitajske medicine. Priznani strokovnjaki so vam na voljo s pregledom, masažo in seveda akupunkturo.

Gong Zheng je le eden iz ekipe odličnih kitajskih maserjev.
So specialisti za naslednja zdravljenje: obolenja zaradi kroničnega stresa, depresije, tesnobe, nevroze, glavoboli, migrene, nespečnost, obolenja vratu, vrtoglavica, bolečine v križu in nogah, mravljinci in otopelost okončin, oteklost okončin, pomoč pri revmatskih obolenjih in išiasu, odpravljanje posledic možganske kapi, vnetja živcev (obrazni idr.), bolečine v želodcu in prebavnem traku, težave s prebavo, neredna in boleča menstruacija, pospeševanje zmanjšanja telesne teže in zdravljenje debelosti in izboljšanje miselne koncentracije, izboljšana sposobnost učenja …
Poskrbite za svoje zdravje s pomočjo mojstrov tradicionalne kitajske medicine.
Preizkušene tradicionalne metode zdravljenja so stare že več kot 3000 let. In kako deluje celotni postopek? Pregled pri zdravniku kitajske medicine vključuje oceno pulza, ki ga otipa na obeh zapestjih, pregled pacientovega jezika in oči. Če je potrebno, opravi zdravnik tudi fizični pregled, predvsem s tipanjem drugih delov telesa (trebuha ipd.). Po postavitvi diagnoze izdela okvirni načrt zdravljenja, ki vključuje število in trajanje terapij. Najpogostejši terapiji sta akupunktura in terapevtska masaža, vsaka traja povprečno od 20 do 40 minut. V kitajski medicini zdravje človeka določa njegova sposobnost, da ohrani harmonično notranje okolje. To je razloženo z naukom o yin yangu, z naukom o petih elementih ter teorijo qi in meridianov.
Lastnica ordinacij Tradicionalne kitajske medicine v Ljubljani, Celju in Mariboru je Andeja Ročnik, ki se zaveda kako pomembno je zdravje v današnjem času.
Več si lahko preberete na www.kitajskamedicina.si

View Gallery 4 Photos