Privoščite si razkošni balzam Apicosma iz treh vrst medu

Razkošen, kremast in slastno odišavljen balzam za telo združuje učinkovit kompleks 3 vrst organskega medu za intenzivno hranjenje zelo suhe  kože. Sinergija izjemnih regenerativnih lastnosti matičnega mlečka, hranilnega kakavovega masla in vlažilnih izvlečkov listov stevie kožo naredi neverjetno mehko in sproščeno. MELVITINA patentirana formula z inovativno sinergijo 3 vrst organskega medu (timijan, akacija in pomarančevec) je zasnovana za odpravljanje 3 glavnih vzrokov suhe kože:
•    HRANJENJE – nemudoma nadomesti izgubljena hranila, ki so pomembna za zdrav videz kože (elementi v sledovih, minerali, vitamini …).
•    OBNAVLJANJE–pospeši tvorjenje novih kožnih celic, obnavlja naravni hidrolipidni zaščitni plašč kože, ki preprečuje izgubo vlage ter krepi usnjico in povrhnjico.
•    POŽIVLJANJE – spodbuja mikrocirkulacijo in s pomočjo oksigenacije poveča medcelično izmenjavo.
Kolekcija za nego kože APICOSMA združuje koristne lastnosti zakladov iz čebeljega panja ter najnovejša odkritja na področju nege kože z rastlinskimi sestavinami. Izdelki, ki so še posebej namenjeni potrebam suhe, zelo suhe  in občutljive kože, hranijo, obnavljajo ter ščitijo kožo takrat, ko to najbolj potrebuje. Cena za 150ml 23,00€
Trgovine Melvita:
LJUBLJANA: Stari trg18, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu), Nama in Maxi
MARIBOR: NS Europark
SPLETNATRGOVINA
www.melvita.si