Prišel je Atelier Rebul.

Klemen Bunderla in lea Mederal sta ambasadorja blagovne znamke Atelier Rebul

Naravna kozmetika od tega tedna tudi v centru Ljubljane.

Na Miklošičevi 7a v Ljubljani je ekipa HN CONSULTING d.o.o. odprla še en prostor, kjer imajo glavno mesto izdelki blagovne znamke Altelier Rebul, ki velja za naravno kozmetiko, brez parabenov, mineralnih olj in sulfatov.

Najbolj prepoznavne “Signature kolekcije” so Istanbul, Pera in 1895. V ponudbi je na voljo veliko različnih vonjev, kot so sivka, zeleni čaj, mandarina, jasmin, limonska trava in med, mandljevo mleko, vrtnica, verbena in ingver, vanilija, itd. V zadnjih letih je velik poudarek predvsem liniji za nego obraza (kolekcije Pharmacy, Skin in Swiss Snow Algea). Poleg dišave zanjo in zanj (parfume in kolonjske) so na voljo še dišave za dom (dišeče sveče, difuzorji in dišave). Pa negovalna linija za telo, obraz in lase (mila, tekoča mila, gele za prhanje, šampone, balzame, kreme za roke, kreme za telo, losjone za roke in telo, deodorant, linija za nego obraza vse od mask, micelarnih vod, dnevnih in nočnih krem, itd.). Z januarjem 2020 pa bo na voljo še kozmetični tretma na Miklošičevi cesti.

Trgovino najdete tudi na Viču na Jamovi cesti, janurja se odpira prostor v Mariboru v City parku. Planiran je tudi prodor na Hrvaško saj ima HN CONSULTING d.o.o. franšizo tudi za to državo. Ustanoviteljica Helena Naveršnik, je prepoznala kakovost in potencial blagovne znamke Atelier Rebul med naključnim obiskom prodajalne v Istanbulu. Edinstvena izkušnja, kjer je poleg vsestranskih produktov možno dobiti tudi storitev, jo je enostavno premamila. Pravijo “the nose is never wrong” in ostalo je zgodovina. Atelier Rebul dobrodošel v Sloveniji!

Ursa Zupan, Heymi Yensarfati, Cynthia Baliyan in Nuket Filiba

Na odprtju so bili ambasadorji blagovne znamke in podporniki: Špela Grošelj, Klemen Bunderla, Jasna Vale, Lea Mederal, Gregor Kirsch in številni drugi. Slovensko franšizno ekipo je s svojo prisotnostjo pozdravil principal iz Istanbula, Nuket Filibao solastnica in ustanoviteljica Atelier Rebul, Cynthia Baliyan vodja marketinga in Heymi Yensarfati direktor za mednarodno širitev, ki vidijo velik potencial v Sloveniji.

Klemen Bunderla, Lea Mederal, Špela Grošelj in Gregor Kirsch

Pa še nekaj o zgodovini te blagovne znamke: “Začetki Atelier Rebul sežejo v davno leto 1895, ko je Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Lekarna, ki je šla skozi zgodovinsko obdobje Osmanskega cesarstva in je vse do danes še vedno prisotna na prvotnem naslovu. Leta 1920 se je gospodu Reboulu pri delu pridružil Kemal Müderrisoğlu, ki je bil eden prvih farmacevtov tedanje Turčije. Skupaj sta dosegala izjemne dosežke in tako se je njuna zgodba nadaljevala še mnogo let.
V letu 1938 je bila turškemu ljudstvu prvič predstavljena kolonjska iz sivke. Sprva se je kolonjska izdelovala iz sivke nabrane na vrtu Reboula, kasneje pa so jo uvažali iz juga Francije. Celoten proces izdelave kolonjske je bil edinstven. In sicer, da bi skozi proces destilacije iz sivke dobili čisto sivkino olje, potrebno za izdelavo kvalitetne kolonjske, so sivkine cvetove nabirali pred sončnim vzhodom. Ta edinstven proces nabiranja je postal tradicija in je v uporabi še danes.

Leta 1939 se je Reboul odločil vrniti nazaj v svojo domovino in tako lekarno prepustil Kemalu Müderrisoğlu. Kemal je lekarno kmalu po odhodu Reboula preimenoval v Rebul. Kolonjska iz sivke je hitro postala hit Istanbula. Uporaba kolonjske se je prenašala iz roda v rod, kolonjska je veljala za prestižno darilo, brivci so jo uporabljali kot čudežni izdelek za lase za lajšanje stresa svojih strank, itd. Leta 1981 pa je kolonjska doživela mejnik, in sicer Rebul Lavender Cologne je prejela zlato medaljo od mednarodnega centra za nadzor kakovost izdelkov. Na osnovi bogatih izkušenj, znanj in formul za katere je zaslužen ustanovitelj Jean Cesar Reboul in kasneje tudi Kemal Müderrisoğlu, je po 120 letih obstoja “lekarne” bil čas za naslednji korak in tako je bila ustvarjena blagovna znamka Atelier Rebul ter z njo nov koncept poslovanja.

Atelier Rebul danes velja za eksluzivno franšizo, ki ponuja vrhunske kozmetične izdelke in dišave za različne namene. Posebnost blagovne znamke je njen obstoj. In sicer gre za 124 let staro farmacevtsko zapuščino, zato je njena posebnost v tem da dandanes vedno združuje najbolj naravne surovine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami. Naše bistvo temelji na sloganu našega ustanovitelja Jeana Cesarja Reboula “kakovost in zaupanje sta najpomembnejši zapuščini družine Rebul”.

Vabljeni v nov svet naravnih dišav!