Preverite Pedimed! Revolucija na področju nege nog.

Center Pedimed se nahaja na Peričevi 21 v Ljubljani (Bežigrajski dvor) in je prvi med ponudniki visoko kakovostnih storitev za nego nog, ki se z vrhunsko opremo in strokovno usposobljenim osebjem loči od ostalih ponudnikov. Vodja in ustanoviteljica centra Karmen Perko zagotavlja naslednje posebnosti: individualna obravnava, inovacije v pedikuri – strojno odstranjevanje trde kože, brez namakanja, celostni pristop (povezava z raznimi drugimi strokovnjaki – fiziatri, diabetologi, dermatologi, flebologi, fizioterapevti …), svetovanja glede pravilne nege nog, še zlasti za diabetična stopala in še posebnost  BREZPLAČNO SVETOVANJE IN PREGLED za nego nog pri otrocih.

Center Pedimed je skladno urejen prostor v Bežigrajskem dvoru v Ljubljani.
V centru PEDIMED bodo vsako storitev vodili kartotečno in slikovno, zlasti za 3TO sponke in nohtno protetiko. Njihov moto je LAHKIH NOG NAOKROG – BREZ BOLEČIN!
Center PEDIMED deluje pod okriljem Karmen Perko, pedikerke, kozmetičarke, učiteljice in specialistke na področju problematičnih stopal, vraščenih nohtov in nohtne protetike. "Področje nege nog me izredno zanima, zato se nenehno izobražujem in dodatna znanja pridobivam v tujini, v zasebnih odinacijah priznanih podologov. Zavedam se, da je različnih težav z nogami veliko, zato menim, da je le najboljše dovolj dobro. V ta namen želimo našim strankam v centru PEDIMED ponuditi najsodobnejše strokovne storitve na področju nege nog," pravi Karmen.

Nega nog – inovacija v medicinski pedikuri

…lahkih nog naokorog tudi v zimskem času…

MEDICINSKA NEGA NOG
Medicinska nega nog obsega nego in oskrbo problematičnega stopala, zdravljenje in sanacijo glivičnega nohta, sanacijo kurjih očes brez bolečin, sanacijo ragad (razpoke na peti).
 
MEDICINSKAPEDIKURA
Medicinska pedikura pomeni, da delamo s kirurško sterilnimi instrumenti, z vrhunsko in najsodobnejšo opremo za nego nog ter strokovno usposobljenim osebjem. Vsako stopalo spremljamo kartotečno in fotografsko.
 
KAJ JE VRAŠČEN NOHT?
Unguis incarnatus je medicinski izraz za vraščen noht. Noht se vrašča v okoliško mehko tkivo, kar povzroča bolečino in vnetje, včasih pa tudi bakterijsko okužbo.
 
KAJ JE 3TO SPONKA?
3TO sponka je medicinska sponka za korekcijo nohtov na rokah in nogah – podobna je sponki za korekcijo zob. Sponka regulira naravno rast nohta in se namešča individualno brez bolečin in lokalne anestezije.
 
NOHTNA PROTETIKA – INOVACIJA V MEDICINSKI PEDIKURI
Nohtna protetika je namestitev umetne nohtne plošče zaradi mehanskih poškodb nohtov oz. bolezni nohtov.
 
 Naravna nega rok in masaža
…naravna nega rok in nohtov po sistemu Jessica…

NARAVNA NEGA ROK PO SISTEMU JESSICA
Jessico Vartoughian je New York Times imenoval "prva dama nohtov". Njena zgodba je prava zgodba o ameriškem uspehu. Jessica sama, kot največja svetovna avtoriteta na področju negovanja nohtov, najbolje razume, kaj pomeni in koliko truda zahteva, če želiš imeti in obdržati lepe nohte. "Nohti niso vsi enaki!"
 
MASAŽA
Masaša je najverjetneje najstarejša in najbolj preprosta oblika zdravljenja. Redna masaža koristi ljudem vseh starosti.
 
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Refleksna masaža stopal je oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih con na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celega telesa.
 
KLASIČNA (ŠVEDSKA) MASAŽA
Klasična ali Švedska masaža je masaža celotnega telesa, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Zajema masažne tehnike gladenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja.
 
TUI-NA KITAJSKA MASAŽA
Ob akupunkturi in herbalni medicini je Tui-na zelo pomembna komponenta tradicionalne kitajske medicine. Gre za kitajsko medicinsko masažo in manipulacije v sklepih, ki temeljijo na principih TKM.
 
MASAŽA Z VROČIMI KAMNI
Masaža z vročimi kamni je razširjena po celem svetu in je med najbolj iskanih tretmajev v wellness centrih po vsem svetu.

V teh prazničnih dneh lahko v Centru Pedimed izberete tudi darilne bone, ki bodo dobrodošlo darilo za vaše najdražje. Več na www.pedimed.si  ali po telefonu 031/796 740, 059 050 055 ali pišite na info@pedimed.si

View Gallery 4 Photos