Prestižni biseri za izjemne ženske in brezčasno lepoto. Občutite jih.

Vodilna slovenska hiša lepote Kozmetika Afrodita je za izbrane povabljence pripravila nepozaben, z biseri zaznamovan dogodek, na katerem je predstavila novo negovalno linijo Pearl Prestige. Rdeča nit večera so bili biseri, dragoceno darilo narave, znamenje brezčasne lepote, simbol neokrnjene popolnosti in elegance, ki so tudi sestavni del linije Pearl Prestige.

Znano je, da izvleček belih biserov izboljša navlaženost in metabolizem kože, pomaga vzdrževati njen tonus ter deluje antioksidativno.
Judita Železnik in Mišela Firšt Vučenović (tržno komuniciranje Kozmetike Afrodita) v družbi Ane Marije Mitić.
Povabilu in predpisanemu dress code: biseri, so se odzvale številne znane Slovenke, ki so se vsaka na svoj način okrasile z bleščečimi biseri. Med povabljenimi smo lahko občudovali Violeto Tomič, Alenko Godec, Ana Marijo Mitič, Barbro Drnač, Lorello Flego, Natašo Pinozo, Mariko Savšek, Tjašo Kokalj, Jano Kotesko, Ajdo Sitar
V biserni večer sta goste popeljala Matjaž Kumelj in Ula Furlan.
V bleščeči biserni večer je goste popeljal Matjaž Kumelj z glamurozno izvedbo uspešnice New York, New York. Nato pa je vse prisotne z zgodbo o biserih in kozmetični liniji Pearl Prestige pozdravila vedno očarljiva voditeljica Ula Furlan.
Slaščičarna Lolita je navduševala s svojimi pregrešno dobrimi slaščicami, Kozmetika Afrodita pa z bisernim izdelki, ki bodo odslej razveseljevali številne zahtevne potrošnice, saj so namenjeni vsem vrstam kože za ekskluzivno pomlajevanje ter učinek prerojene kože.
Vodstveni kader Kozmetike Afrodita.
Pravijo, da dragoceni biseri lahko zasijejo le v pravih rokah. Ta večer so zagotovo sijali z vsem svoji bliščem in kot poklonom vsem ženskam, ki znajo prepoznati odličnost slovenske kozmetike in ki se počutijo lepe v svoji koži.
View Gallery 7 Photos