Preseneti ga za valentinovo

Si denarnica po napornem decembru še ni opomogla? Sledi par praktičnih in denarnici prijaznih idej, kako ga razveseliti za valentinovo.
1. Posnemi mu cd z vajinimi najljubšimi »štiklci«
Prav gotovo vaju na prvo srečanje spomni kakšna pesmica, ki se je ravno v tistem trenutku vrtela v diskoteki ali v lokalu. Zakaj je torej ne bi poiskala in jo zapekla na cd skupaj z ostalimi priljubljenimi komadi? Če si tudi sama pevsko nadarjena, se lahko posnameš in ga sladko presenetiš.
Obvezno ne pozabi na ročno izdelan dizajn cd škatlice, kamor lahko stisneš ljubko posvetilo.
2. Speci mu priljubljeno slaščico
Ni potrebe, da bi tekala po trgovinah in kupovala drage bombonjere, če pa si lahko nadeneš predpasnik in malo pobrskaš po mamini kuharski knjigi. Večino sestavin imaš gotovo že v shrambi, zato brž po merice in posodice. V pecivo lahko skriješ listek z »luštkano« frazo ali posvetilcem.
3. Pripravi mu kopel in domače spa razvajanje
Kdo pravi, da si moški ne more privoščiti razvajanja v kopeli? Pozanimaj se, kakšna je njegova najljubša dišava, in mu pripravi vročo sproščujočo kopel. Ko bo premražen po napornem delavniku stopil skozi vrata, se mu bo kar nasmejalo, ko ga boš zvlekla v kopalnico.
Po kopeli mu privošči celovito masažo z eteričnimi olji, potem pa prepusti domišljiji svojo pot.
4. Zapleši mu striptiz
Zagotovo se nekje na dnu omare skriva zapeljivo spodnje perilo, ki ga nimaš priložnosti obleči. Dovolj izgovorov. Preden se spremeniš v omamno zapeljivko, se prijetno nadišavi in namaži z najljubšim mlekom za telo.
Pričakaj ga v soju dišečih svečk, zavita v tančice in ga ob ritmih nežne glasbe popelji v domišljijski svet.
5. Naredi sama
Izdelaj mu ljubko voščilnico, vanjo pa izlij svoje pesniške sposobnosti. Nedvomno se boš dotaknila njegovega srca in mu privabila nasmešek na usta.
Če ti verzi ne gredo od rok, mu pripravi škatlico presenečenja. Uporabiš lahko škatlo za čevlje, za bolj svečan izgled pa jo zavij v darilni papir. Na pisane listke napiši čim več dogodkov, ki sta jih skupaj doživela, na dno pa skrij presenečenje po lastni izbiri.
Kdo pravi, da je dobro darilo drago darilo?
Danes, ko vse brezglavo hitimo po opravkih, včasih nimamo časa za svojega dragega. Prav zato mu bomo s takim prisrčnim darilcem pokazale, da ga imamo rade in da si zanj ni težko vzeti par minut več.
Želimo ti prijetno, zaljubljeno in nepozabno valentinovo.
www.dormeo.net