Prepustite se omamnim vonjem skrivnostnega cvetličnega vrta

Cvetlice so v modi. In moda je v cvetlicah. V Kozmetiki Afrodita potrjujejo oboje: da so modni in cvetlični hkrati. Z novo pomladno kolekcijo za prhanje Secter garden.

Obiskovalci so se lahko sprehodili po skrivnostnem Afroditinem vrtu.
Kreatorji še ene fantastične kozmetične zgodbe so na inovativnem prizorišču letošnjega Ljubljana fashion week predstavili novo kolekcijo negovalnih gelov za prhanje, ki tako ljubiteljem oljnih kot tudi kremnih gelov pričara sproščujoče, čutno razvajanje pod prho.
Dogodek je vodila Ula Furlan.
Povabljene je voditeljica Ula Furlan popeljala v skrivnostni svet opojno dišečih cvetlic, ki jim je po motivih Afroditinih gelov za prhanje dala modno podobo oblikovalka Maja Štamol.
Po motivih Afroditinih gelov za prhanje je oblikovalka Maja Štamol ustvarila čudovite pomladne kreacije. Kreacija v podobi gela za prhanje Romantic Peony.
Oljni gel za prhanje zapelje po skrivnostnih cvetličnih vrtovih in s svojim očarljivim vonjem magnolije pričara čutno sproščujoč ritual pod prho. Oljna formula kožo ščiti pred izsuševanjem, jo naredi mehko, negovano ter omamno odišavljeno.
Obleka v podobi gela za prhanje Wild Orchid.
Oljni gel za prhanje popelje po skrivnostnih vrtovih, pričara poživljajoče negovalno doživetje in z vonjem eksotičnih cvetov divje orhideje razvaja telo in duha. Koži podari nežno mehkobo ter jo z oljnim kompleksom varuje pred izsuševanjem.
Kreacija v podobi gela za prhanje Magnolia Blossom.
Kremni gel za prhanje popelje po skrivnostnih vrtovih in kožo prefinjeno odišavi s cvetnimi notami romantične potonike. Pod prho nudi bogato razvajanje in sprostitev, kožo nežno očisti, jo hkrati ščiti pred izsuševanjem in ji podari pomladni dotik mehkobe.
Kreacijo s podobo gela za prhanje Lovely Roses je predstavila pevka Raiven.
Kremni gel za prhanje s svojim prefinjenim vonjem zapelje po skrivnostnih vrtovih dehtečih vrtnic. Posebej ustvarjen za razvajanje in sprostitev pod prho zagotavlja čutno negovalno doživetje, kožo nežno očisti, ji nudi žametno mehkobo ter jo ščiti pred izsuševanjem.
Afrodita je s svojimi izdelki in kreacijami navdušila tudi nekatere znane Slovenke, med njimi Katarino Habe in Niko Veger …
Romantične svilene kreacije, ki so upodabljale štiri cvetlične gele: magnolijo, divjo orhidejo, vrtnico in potoniko, so navdušile tudi številne znane Slovenke: Katarino Habe, Jerco Legan Cvikl, Tjašo Kokalj, Ajdo Sitar, Niko Veger, Azro Selimanovič in Mariko Savšek, pa tudi prisotne urednice modnih revij in predstavnike ključnih slovenskih medijev.
… Azro Selimanović …
Vse prisotne pa je navdušila tudi pevka Raiven v vlogi manekenke in pevke. Odmeven dogodek je očaral in začaral tudi številne slovenske blogerke, ki so modno cvetlično pravljico še isti dan povzele in predstavile na spletu. Zgodba izdelkov Secret garden je tako postala še ena uspešnica Kozmetike Afrodita, ki dobesedno narekuje slovenske kozmetične trende.
Ponosni predstavniki Kozmetike Afrodita.
View Gallery 14 Photos