Prebudite strast z dišečimi kreacijami Lush

V Lushu boste našli čutno dišeče kreacije – izdelane ročno, s svežimi sestavinami in čudovitimi eteričnimi olji – ravno pravšnje za valentinovo razvajanje in za vse dni v letu.

Cena kopalne kroglice je 5,50 evra.
Sex Bomb
V kopalni kroglici Sex Bomb smo združili čutni jasmin, kaduljo in ylang ylang, ki vas osvobajajo moralnih zadržkov. Za malo romantike pa smo dodali še cvet iz riževega papirja. Noro lep večer samo za vas ali sprostitev v dvoje! Izbira je vaša.
Cena masažne ploščice je 6,90 evra.
Soft Coeur
Ko bosta z ljubljeno osebo uživala v tej ploščati mešanici medu in čokolade, se bosta zagotovo počutila kot dva majhna otroka, ki si v znak naklonjenosti delita čokoladico. Prelomite to srčasto oblikovano masažno ploščico na pol, da pridete do njene mehke sredice, nato pa jo raztopite na nekom, ki si to resnično zasluži.
Cena 100 g mila je 8,00 evrov.
Willow Pattern
To kremno milo z vrtnicami, sicilijanskimi limonami in šipkom je tako romantično kot tragična ljubezenska zgodba, ki ga je navdihnila, in bo zagotovo pospešilo bitje marsikaterega srca!
Cena masažne ploščice je 7,90 evra.
Tender Is the Night
Raztopite to delikatno, po vanilji, indijskem jasminu in ylang ylangu dišeče srce med dlanmi in razkrijte razkošno in žametno mehko masleno sredico, polno najbolj čutnega masažnega masla.
Cena masažne ploščice je 8,50 evra.
From Dusk ‘Till Dawn
Energična mešanica povzdigujočih, stimulativnih in čutnih eteričnih olj vam bo pomagala ostati pokonci vso noč! Stopite ta stožec med dlanmi in preživite dolge prijetne ure v masiranju svojega partnerja! Vsebuje vse polno povzdigujoče dišave sicilijanskih limon in olja divje sladke pomaranče, kot tudi ginko, ginseng in gvarano, ki poskrbijo za naval energije!
Cena darilnega paketa je 24,50 evra.
Be Mine 
To seksi darilo je učinkovito kot Kupidove puščice zahvaljujoč trem poslasticam, ki jih vsebuje in ki bodo vsakomur pospešile srčni utrip!
Cena darilnega paketa je 41,50 evra.
Heart of Gold
Ne gre za običajno bombonjero – znotraj te srčaste škatle se skriva zbirka dekadentnih romantičnih priboljškov za izbranca ali izbranko vašega srca.
Cena darilnega paketa je 15,90 evra.
Sexy Fun Times
Da boste lažje zdrsnili v pravo občutje za ljubezen, vas v tem darilcu čakata čutna masažna ploščica z mehko sredico, ki diši po vanilji in jasminu, ter sladka mala tablica rožnatega Funa!
 

View Gallery 9 Photos