Praznični izdelki iz Lusha – zdravilo za turobne zimske dni!

Imamo najboljše zdravilo: omamno dišeče izdelke, ki s kopico čudovitih eteričnih olj in ostalih svežih sestavin, kot so sadje in sadni sokovi, dvignejo razpoloženje in vas segrejejo do dna srca! Privoščite si kopel, uživajte pod tušem in sperite s sebe vso to zimsko depresijo.

Peneča kopel CANDY MOUNTAIN
Praznujte praznike  z vanilijevim rožnato-zelenim vrtincem. Penečo kopel razdrobite med prsti in se prepustite tolažilni vanilji ter rožnati vodi, da vaše telo ovijeta v odejo mehkih mehurčkov. (kos = 4,60 evra)
Kopalne krogla FATHER CHRISTMAS
Vrzite rdečo bleščečoo kopalno kroglo v kad in opazujte, kako se voda obarva najprej rdeče in nato živo zeleno. Kopalnica se bo napolnila s čutnim vonjem poživljajoče pomaranče. Vse, kar si želimo za praznike, je ta pomarančna dobrota! (kos = 5,50 evra)
MILO SNOWGLOBE
Wendy Suen s Kitajske je vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov, saj poseduje več kot
3000 snežnih krogel – zanima nas ali ima v lasti tudi celotno Lushevo milo Snowglobe, izdelano iz sveže limonske trave, grenivke in ylang ylanga?! Naredite si zalogo čudovitega mila in si pričarajte razvedrilno prho, s katero boste pregnali turobne zimske dni ter se podali v nov dan z nasmehom na obrazu. (100g = 5,50 evra)
Milo ANGEL’S DELIGHT
Zime si preproste ne znamo predstavljati brez mila Angel’s Delight. Osvežujoče olje sladke pomaranče in mandarine bo poživilo vašega duha ne glede na to, kako mrzlo je zunaj. Priskrbite si veeelik kos in smuknite v kopalnico. (100g = 5,50 €)
Gel za tuširanje TWILIGHT 
Vsebuje mešanico globoko sproščujočih eteričnih olj, kot so izvleček sivkinih cvetov, sivkino olje in ylang ylang – uporabite ta sproščujoč, pomirjujoč, vijoličen, bleščičast gel za tuširanje za pomiritev duha pred zastrašujočimi mislimi in za pripravo na spanec brez nočnih mor. (200g = 14, 00 evrov)

 

View Gallery 6 Photos