Ekspertka za gyrotonic Tina Jarc Šifrar in balerina Kristina Aleksova

Vabljeni k ogledu edine oddaje o plesu na slovenskih televizijah, v kateri vam bo Tina Jarc Šifrar predstavila vadbeno tehniko gyrotonic. Tina je skupaj s poslovnim partnerjem Abelom Horvathom odprla vadbeni studio Living Room v središču Ljubljane.

Ekipa Living Rooma dve Tini, Stefan Caprirou in soustanovitelj studia Abel Horvath.
V njem se kalijo telesa, ne samo plesalcev, temveč tudi tistih, ki želijo spodbuditi svoje telo v večje gibanje in harmonijo.
Tina Jarc Šifrar je ekspertka za vadbo gyrotonic.
"Ljudje smo v svoji osnovi gibalci," zatrjuje Tina, ki je med ostalimi plesalci ponosna na plesni par Naja Dolenc in Marcel Vodenik, da sta se s pomočjo gyrotonic vadbe zavihtela do naslova letošnjega najboljšega para v kombinaciji med starejšimi mladinci.
Kristina Aleksova je članica ljubljanskega baleta že deset let in je letos…
Vsako jutro svoje telo ogreje balerina in koreografinja Kristina Aleksova. Članica ljubljanskega baleta je letos dobila priložnost, da ustvari uvod v baletni večer posvečen skladatelju Igorju Stravinskemu. To je storila z enodejanko Otroci z roba resničnosti. Zaupala vam bo, kako so njeno koreografijo sprejeli njeni baletni kolegi in zakaj je ipod njen zvesti spremljevalec.
…dobila priložnost, da koreografira del baletnega večera posvečenega skaldatelju Igorju Stravinskemu. Otroci z roba resničnosti je bil uvod v ta baletni večer.
Oddajo Parada plesa smo posneli na razstavi Milana Eriča Nepregledna razstava v Mestni galeriji Ljubljana, oddajo pa si lahko ogledate v torek, 25.12. ob 22.15 na TV3Medias in v ponovitvi v soboto, 29.12. ob 13.00
Parado plesa smo posneli v Mestni galeriji Ljubljana.
View Gallery 6 Photos