Poskrbite za svoje zdravje. S športno plastenko Aquavallis varni kjerkoli

Pomembnosti čiste pitne vode se zavemo šele takrat, ko nam le-te zmanjka in pogosto se znajdemo v situaciji, ko je oporečnost vode vprašljiva. Športna plastenka Aquavallis zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo vedno in povsod. Glede na podobne izdelke na trgu je plastenka Aquavallis nekaj posebnega. Resnično je uporabna tam, kjer podobni izdelki zatajijo. Bodisi so izdelani samo za izboljšanje okusa in vonja s pomočjo aktivnega oglja ali pa se uspešno prodajajo zaradi uspešnega odstranjevanja klora. Na trgu pa ni izdelka, ki bi lahko tako uspešno odstranjeval tudi bakterije, viruse in težke kovine, kar je značilno za športno plastenko Aquavallis.

Bidon s filtrom …
Glavni namen uporabe plastenke Aquavallis je filtracija vode tam, kjer je kvaliteta pitne vode vprašljiva. Uživanje neoporečne pitne vode je pomembno s stališča preprečevanja lažjih ali težjih prebavnih motenj, ki vplivajo na zdravje ljudi. Plastenka Aquavallis s posebnim mikrobiološkim filtrom iz vode odstranjuje vse mikroorganizme (fekalne bakterije, koliformne bakterije, viruse …), težke kovine (železo, cink, svinec …), vse trdne delce (pesek, mulj, travo …) ter hkrati izboljša okus in vonj. Filter po drugi strani iz vode ne odstranjuje naravnih mineralov potrebnih za zdravje. To je lastnost uporabljenega filtrirnega nanomateriala, ki ima ustrezne FDA in EPA certifikate.

Kje jo lahko uporabite?

Plastenka Aquavallis je primerna za pripravo vode kjerkoli in kadarkoli. V službi, na dopustu doma ali v tujini, na potovanjih po Evropi ali po svetu, v državah tretjega sveta in za pitje slovenskih gorskih biserov. Uporabljajo jo lahko taborniki in skavti, športniki, vojaki in enote civilne zaščite.
– V naravi – tudi slovenski potoki niso več to kar so bili. V tujini pa vsekakor ne morete biti prepričani kaj priteče iz hriba.
– V gorah – voda na večini planinskih koč NI pitna.
– V službi – ima voda iz pipe slab okus ali vonj. Plastenka Aquavallis zagotavlja boljši okus in vonj vode.
– Na potovanju – marsikje po svetu tudi voda iz pipe ni pitna. Pozabite na ustekleničeno vodo
Prednosti športne plastenke Aquavallis:
  –  Zaščita pred bakterijami – vgrajen mikrobiološki filter s pomočjo napredne nanotehnologije zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo brez bakterij. Filter odstrani preko 99.999 odstotka bakterij.
– Zaščita pred virusi – vgrajen mikrobiološki filter s pomočjo napredne nanotehnologije zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo brez virusov. Filter odstrani preko 99.999% virusov.
–  Manjši vnos težkih kovin – v pitni vodi so velikokrat prisotne tudi težke kovine, ki tako ali drugače zaidejo v vodovodni sistem. Filtrski vložek Aquavallis je sposoben zadržati kar 95% težkih kovin.
– Večkratna uporaba – Plastenka je namenjena večkratni uporabi.
– Privarčujte – ne bo vam treba več kupovati ustekleničene vode. Na ta način boste privarčeval in hkrati poskrbeli za manjši vnos slabo razgradljive plastike v okolje.
– Varno na poti – s plastenko Aquavallis boste imeli čisto pitno vodo zmeraj na voljo.
… filtri so na voljo v različnih barvah …
Prednosti športne plastenke Aquavallis pred ostalimi plastenkami oz. flaškami na trgu:
– Izdelana je iz vrhunskega polipropilena (PP) z oznako 5, ki spada med zdravju najbolj neškodljive polimerne materiale. To ne velja za plastenke, ki jih je mogoče kupiti v trgovskih centrih in nosijo oznako 7, kar je oznaka za ostale plastične materiale (velika skupina materialov), ki lahko vsebujejo BPA. Običajne plastenke z ustekleničeno vodo so izdelane iz polimernega materiala PET (Polietilentereftalat), ki nosi oznako 1, iz katerih se lahko izlužuje zdravju škodljivi antimon.
– Pri izdelavi in predelavi materiala se ne uporablja BPA (Bisphenol A), zatorej nosi plastenka oznako "BPA Free". Da BPA ni prisoten dokazujejo tudi testi opravljeni na Kemijskem inštitutu v Ljubljani.
Športna plastenka je lahko tudi odlično darilo, saj bo vsekakor prišla prav vašim prijateljem, znancem ali sorodnikom, ki se v prihodnje odpravljajo na območja, kjer je kvaliteta vode vprašljiva. Filtrski vložek je zamenljiv in samozaporen, saj ob koncu življenjske dobe ne prepušča več tekočine. Uporabnik je tako varen do konca življenjske dobe filtra, saj je filtracija učinkovita do zadnje kapljice.
Več informacij na brezplačni modri številki 080 81 89 ali pa obiščite spletno stran www.sportnaplastenka.si ali www.aquavallis.si.

 

 

View Gallery 7 Photos