Plesalka Nadija Bičkova odeta v seksi Goldenpoint kopalke

Nadija Bičkova in Zlata Okugič sta bili manekenki Goldenpoint kopalk.

Vabilu na odprtje nove trgovine oziroma oddelka v ljubljanski Galeriji Emporium in Emporiumu v BTC – ju se je težko upreti. Predvsem zato, ker nas tam vedno pričaka nasmejana ekipa "emporijevk" z Nino Vipotnik na čelu. Tako se je v četrtek odprla nova trgovina in sicer Goldenpoint, vsem znana blagovna znamka največjega italijanskega proizvajalca kopalk in nogavic.

Goldenpoint kopalke so modne, cenovno dostopne in predvsem zelo seksi. Zgornje in spodnje dele lahko kupite v  kompletu ali pa jih kombinirate posebej.
… voditeljica Tara Zupančič je izbrala žive barve …
Poigrajte se z različnimi vzorci in kroji ter si ustvarite kopalke po svojem okusu. Na voljo je tudi kolekcija za moške in otroke. Letošnja kopalna moda pri Goldenpointu je drzna in romantična.
… jaz sem izbrala športno verzijo vedno atraktivnih črt …
Na predstavitvi sta bili v kopalke odeti svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov Nadija Bičkova in manekenka Zlata Okugič.
Res je, da nimamo vsi njunih telesc, a s pomočjo goldenpointovih kopalk se lahko izgledu vsaj približamo. Recimo izberemo znameniti trikini, ki je hit letošnjega poletja. Ali pa se odločimo resice, bleščice in kamenčki.
Letošnja kolekcija pa je obarvana  tudi z eksotičnimi printi, romantičnimi vzorci in paisley vzorci z orientalskim pridihom.
… direktorica Emporiuma Helena Draškovič (desno) …
Modne kopalke, ki so nepogrešljiv kos poletne garderobe vsake italijanke, sedaj končno lahko kupite tudi v Ljubljani.  Pestra izbira za vso družino, za nepozabno poletje,  vas čaka v Emporiumu in v Galeriji Emporium.
Poletje se res lahko začne! Jaz pa že nestrpno pričakujem Goldenpoint nogavice, ki prihajajo na police, seveda jeseni.
 

View Gallery 9 Photos