Oriflame. Z izdelki Novage+ do sijoče in gladke kože!

Spremenite ten in teksturo kože v štirih korakih z izdelki Oriflame. Novage+ Bright Intense rutina učinkovito deluje na razbarvanost, ki jo povzročajo poškodbe zaradi sonca, staranje, brazgotine zaradi mozoljev in hormonske spremembe, hkrati pa blaži številne znake staranja, kot so gube, drobne linije, pigmentni madeži in pusta polt.

Izdelki so formulirani z osmimi Bio Activating tehnologijami, ki delujejo skupaj, da vidno zmanjšajo različne vrste hiperpigmentacije ter razkrijejo intenzivno svetlo in enakomerno polt, ki je bistveno bolj gladka in mladostna. Oriflamova Novage+ Bright Intense rutina vključuje pet izdelkov polne velikosti, za katere je klinično dokazano, da zmanjšujejo pigmentacijo, pa tudi napolnijo in zgladijo kožo za popolno učinkovitost.
Tokrat vam predstavljamo: Novage+ Refresh čistilni gel in Novage+ Multi-Active lahko dnevno kremo.

Novage+ Refresh čistilni gel – je nežno in učinkovito peneče čistilo, natančno formulirano za vse tipe kože s sestavinami, ki so identične koži – posnemajo komponente, ki jih naravno najdemo v koži – za podporo močni in zdravi kožni pregradi. Zasnovan za odstranjevanje ličil, onesnaženih delcev, odmrlih delcev kože, spodbuja celično obnovo, ohranja ravnovesje vlage/lipidov v koži. Primeren je za vse tipe kože, tudi občutljivo; izdelek je dermatološko testiran.

Novage+ Multi-Active lahka dnevna krema intenzivno vlaži, krepi in ščiti kožno pregrado za delovanje proti glavnim znakom staranja, vključno s čvrstostjo kože, videzom drobnih linij in gub ter pustim in neenakomernim tenom kože. S tehnologijo za zaščito pred onesnaževanjem in hialuronsko kislino. V trenutku zmanjša videz gub in poveča sijaj. Patentirana Bio Re:Barrier krepi kožno pregrado učinkoviteje kot nikotinamid. Napredna formula črpa moč iz Bio Activating tehnologij za zagotavljanje kozmecevtske učinkovitosti, hkrati pa je nežna do kože.
Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljivo; izdelek je dermatološko testiran.

Klinične študije potrjujejo, da se z uporabo Novage+ Bright Intense izdelkov samo v dveh tednih poveča sijaj kože do 50 odstotkov, gube se zmanjšajo v štirih dimenzijah, trdovratni pigmentni madeži se zmanjšajo v samo šestih tednih.
Vse izdelke znamke Oriflame najdete na povezavi: https://si.oriflame.com