Oriflame. Vsi odtenki sodobne ženske. Pametni tekoči puder in dišava Infinita

V marcu so pri Oriflamu pripravili dve novosti, ki sta vredni vaše pozornosti.

Prva novost je The ONE Everlasting Sync tekoči puder s Skin Response tehnologijo, ki je naš prvi pametni tekoči puder, saj je zasnovan za nenehno usklajevanje z okoljem, da koža ostane sveža. Edinstvena tehnologija pomaga uravnovesiti vlago, medtem ko Oriflamova formula ustvari enakomeren ten kože in absorbira odvečne maščobe za dolgotrajen pol-mat zaključek.

Tekoči puder The ONE Everlasting Sync (cena: 7,99 evra)

Prednosti novega tekočega pudra so: je pametni tekoči puder z edinstveno skin response tehnologijo je zasnovan za usklajevanje vaše kože z okoljem za dolgotrajen svež videz; skin camouflage pigmenti se prilagodijo koži za enakomeren videz; oil control tehnologija absorbira odvečne maščobe in znoj za pol-mat zaključek, ki traja; klinično dokazana 30-urna obstojnost; se ne prenaša, ne zbledi in je odporen na znoj; ZF 30 in UVA zaščita; odtenki (15) so prilagojeni toplim, hladnim in nevtralnim podtonom kože.

Dišava Infinita (cena: 18,99 evra)

Oriflame predstavlja v marcu tudi novo dišavo Infinita, ki je nastala izpod rok dveh mojstric parfumek, Émilie Coppermann in Aliénor Massenet. Trenutno je na svetu le osem mojstric parfumerk, Oriflame pa je k razvoju parfumske vode Infinita povabil kar dve. Émilie Coppermann in Aliénor Massenet prihajata iz Francije, obe pa sta k projektu prinesli svoje edinstvene izkušnje in poglede, kaj pomeni biti sodobna ženska. Skupaj sta ustvarili močno in privlačno razlago ženskosti, ki temelji na dragoceni in najbolj ženstveni surovini – španskem jasminu iz Grassa. Émilie in Aliénor sta Infinito osnovali na španskem jasminu in tako ustvarili sodobno interpretacijo klasične ženskosti. Cvetlično-sadno-lesna dišava s citrusnimi vrhnjimi notami roza popra, mandarine in kumkvata, ki jim sledi nota španskega jasmina. Spodnje note sestavljajo note jantarja, lesa kašmirja in vanilije.

Rezultat je kombinacija kontrastov, ki se kljub temu odlično ujemajo. Ne glede na to, kako bi opredelili svojo ženskost, boste v Infiniti našli nekaj, kar odraža vaš odnos. To je tudi razlog, da je ta dišava univerzalno darilo. Infinita ni le kakovostna dišava, temveč predstavlja nekaj več – opomin vsem ženskam po svetu, da sprejmejo in so ponosne na svojo resnično ženskost.

Več informacij o izdelkih najdete na povezavi: https://si.oriflame.com/