Novost leta linija Ecobeauty

Novost leta v Oriflamovi ponudbi je linija Ecobeauty – z odgovornostjo do narave in prebivalcev našega planeta ustvarjena linija naravnih negovalnih izdelkov. Linija Ecobeauty si je zaradi svoje odličnost pridobila certifikate štirih različnih neodvisnih organizacij, ki imajo v svetu velik pomen. Oriflame v 4. kataloškem obdobju predstavlja prve 3 izdelke iz kolekcije: dnevno kremo, ki okrepi zaščitni sloj kože, nočno kremo, ki poživlja kožo med spanjem ter kremo za okoli oči, ki gladi drobne gubice in zmanjšuje podočnjake ter zabuhlost. Ecobeauty je učinkovita antioksidata  linija z naravno Pro-BlendTM  tehnologijo, ki deluje v popolni sinergiji in okrepi, ščiti ter neguje vašo kožo.

Verodostojnost linije so potrdile 4 ugledne organizacije, ki delujejo v interesu socialne odgovornosti, naravnosti in skrbi za okolje:
FAIRTRADE: Pravična trgovina (Fairtrade) je trgovinsko partnerstvo, ki pomaga šibkejšim proizvajalcem iz držav v razvoju, da se lahko predstavijo na globalnem trgu. Zagotavlja jim boljše pogoje za delo in prodajo, pošteno plačilo ter spodbuja njihov dolgoročni razvoj.  Zapostavljenim proizvajalcem omogoča dostop do razvitih trgov.
ECOCERT: ECOCERT je ena izmed največjih organizacij na svetu, ki certificira ekološke izdelke. Pokriva izdelke s področja prehrane, kmetijstva, gospodinjstva, tekstila in kozmetike. Je vodilni ekološki standard v več kot 80. državah po svetu. Potrošniki so lahko prepričani o integriteti izdelka, ki nosi simbol ECOCERT.
VEGAN: Vegan certifikat pomeni, da kozmetika ne vsebuje proizvodov živalskega izvora ali njihovih derivatov. Kozmetika prav tako ni testirana na živalih in v procesu nastanka ne vključuje živali. 
FSC: Forest Stewardship Council (ustanovljen leta 1953) je neodvisna, neprofitna, nevladna organizacija s sedežem v Bonnu (Nemčija), ki je v Evropi vzpostavila mednarodni sistem certificiranja gozdov. Organizacija stremi k ohranjanju gozdov in spodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi.
Oriflamova ekipa Urša Završnik, Urša Brank, Miss Športa Urša Klavs ter direktorica Oriflama v Sloveniji Mojca Pečan vedno poskrbi za odlično prezentacijo novosti.
Linija vsebuje 3 učinkovite izdelke za nego vseh tipov kože in vseh starosti. Naša raziskava, v kateri so sodelovale ženske prostovoljke, potrjuje, da linija v: 87 % omili videz drobnih gubic, 77 % očisti pore in 82 % polepša ten kože.
Dnevna krema Ecobeauty okrepi zaščitni sloj, nočna krema intenzivno hrani, ščiti in poživlja kožo med spanjem, lahkotna formula kreme za okoli oči pa gladi drobne gubice in zmanjšuje podočnjake ter zabuhlost. Vsi izdelki so dermatološko testirani in odobreni.
www.oriflame.si