Novo iz L’OCCITANE: IMMORTELLE BRIGHTENING

L’OCCITANE milo, posvečeno praznovanju 8. marca – mednarodnega dneva žena

Milo 8. marec, mednarodni dan žensk, 100 g,cena 4,5 €
L’OCCITANE je to milo, posvečeno praznovanju 8. marca – mednarodnega dneva žensk, izdelal skupaj z našimi sodelavkami iz Burkina Fasa in tako prispeval k njihovemu ekonomskemu osamosvajanju. Vsebuje karitejevo maslo iz Burkina Fasa, odkupljeno po načelih pravične trgovine. Kar 55 % hranilnega karitejevega masla nežno in brez izsuševanja pomaga očistiti vaše roke. Milo je primerno za vsakodnevno uporabo, za celo družino.

Piling za nemudoma sijočo polt, 75 ml, Cena: 29,00 €

Piling za sijočo polt nežno odstranjuje odmrle kožne celice in zagotavlja nemudoma poenoteno in sijočo polt. Sveža tekstura gela se ob spiranju v mešanici z vodo pretvori v nežno mleko. Negovalna formula združuje:
– čisto organsko eterično olje immortelle za delovanje proti gubicam in prostim radikalom ter za učvrščevalni učinek,
– izvleček navadne marjetice za poenoteno in sijočo polt,
– luščilne delce naravnega izvora za učinkovit piling, ki globinsko očisti in zgladi kožo ter glicerin, ki ohranja optimalno
   vlažnost povrhnjice.
Tekstura kože je bolj enotna in finejša, koža je bolj gladka in mehkejša. Polt je poenotena, čista in mladostno sijoča.Cvetlica immortelle/suhocvetnica v izobilju raste na obalah Sredozemskega morja in ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Njeni cvetovi dajejo eterično olje, ki povečuje sintezo kolagena, poživlja medcelično mikrocirkulacijo in tako pospešuje obnovo celic. Bellis perennis – navadna marjetica, vsak dan ob zori razpre svoj cvet in ga zapre, ko pade mrak. Njeni cvetovi dajejo izvleček, ki zmanjšuje sintezo melanina in posvetli pigmentne madeže.

Vlažilna maska za sijočo polt, 125 ml, Cena: 57,50 €

Vlažilna maska za sijočo polt je intenzivna vlažilna nega, ki koži nemudoma zagotovi popolno hidratacijo in ohranja njen naravni mladostni sij. Izjemno sveža negovalna formula v obliki lahkega gela združuje:
– čisto organsko eterično olje immortelle v mikrokapsulah, za učvrščevanje in delovanje proti gubam in prostim radikalom,
– izvleček navadne marjetice, združen z izvlečkom zelenke, za brezhibno enakomerno sijočo polt,
– vlažilni izvleček fige, za vlaženje in hranjenje povrhnjice.
Koža je nemudoma intenzivno navlažena, bolj gladka in čvrstejša. Polt je razsvetljena, bolj enakomerna in mladostno sijoča. Cvetlica immortelle/suhocvetnica v izobilju raste na obalah Sredozemskega morja in ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Njeni cvetovi dajejo eterično olje, ki povečuje sintezo kolagena, poživlja medcelično mikrocirkulacijo in tako pospešuje obnovo celic*. Bellis perennis – navadna marjetica, vsak dan ob zori razpre svoj cvet in ga zapre, ko pade mrak. Njeni cvetovi dajejo izvleček, ki zmanjšuje sintezo melanina* in posvetli pigmentne madeže.