Nova, luksuzna linija Kozmetike Afrodita s 24-karatnim zlatom

Nova, luksuzna linija predstavlja anti-age fantazijo čistega razkošja. Luksuzni negovalni izdelki GOLD 24 Ka vsebujejo delce čistega 24- karatnega zlata, ki iz skritih globin zemeljske notranjosti v kožo vnašajo pozitivno energijo. Z mehkim odsevom svetlobe pa polt ovijejo z razkošnim sijajem in glamuroznim videzom.

Gold 24 Ka…
GOLD 24 Ka je del profesionalnega programa Salon exclusive Kozmetike Afrodita. Na voljo je že v treh Beauty centrih Afrodita v Rogaški Slatini, kmalu pa tudi v izbranih kozmetičnih salonih in wellness centrih po celi Sloveniji.
Ob novi liniji je večer dodatno »pozlatilo« zlato dekle Kozmetike Afrodita, Nataša Pinoza, Miss Universe Slovenije 2006. Njen izbor ni naključje, saj je Nataša v javnosti prepoznavna po svojem elegantnem slogu oblačenja in bleščečih nastopih na javnih prireditvah. Preudarno gradi svojo celostno podobo mlade, samozavestne ženske lepega, a kljub temu naravnega videza.
Miss Universe Nataša Pinoza je uradni obraz nove kolekcije Gold 24 Ka.
Glamur in sijaj sta osnova nove GOLD 24 Ka linije in točno takšna je lepota Nataše Pinoza, zlatega dekleta Kozmetike Afrodita.
Ob direktorici, lastnici in ustanoviteljici Kozmetike Afrodita Danici Zorin Mijošek s svojo ekipo sodelavcev in poslovnih partnerjev, se je na dogodku zbralo tudi lepo število predstavnikov sedme sile ter znanih Slovenk in Slovencev. Med njimi so bili fotograf Jernej Prelac, Barbra Drnač s hčero Terezo, modna novinarka Manja Plešnar, stilistka Slavka Pajk, misice Marika Savšek in Mirela Korač, lastnik licence Mister Universe Slovenije Erik Ferfojla, slovenski filmski režiser Andrej Košak, igralska legenda Demeter Bitenc, plastični kirurg dr. Marjan Fabjan, radijska in televizijska voditeljica ter povezovalka prireditev Betka Šuhel, novinarka TV3 Špela Ceglar, Milena Eber Štimac Krznarstvo Eber, novinar Nejc Simčič in Amanda Amon Universal studios.
Nad zlato linijo se je navdušila tudi povezovalka večera Betka Šuhel
GOLD 24Ka – anti-age fantazija čistega razkošja
Linija GOLD 24 Ka vsebuje štiri izdelke: luksuzne ampule, luksuzni kremi za dnevno in nočno nego ter luksuzno masko. Izdelki GOLD 24 Ka z močnim anti-age učinkom so namenjeni negi normalne, mešane in suhe po 30. letu starosti, še posebej za kožo brez tonusa z izraženimi gubicami. Linija v kombinaciji z izoflavoni koži ponuja  občutek glamuroznega ugodja. Z njihovo redno uporabo opazno izboljšamo strukturo kože in podpremo sposobnost njenega obnavljanja, kar se kaže v  zglajenih obraznih linijah in gubah ter vidno izboljšanem tonusu. Linija GOLD 24 Ka spodbuja nastanek  elastina in kolagena v koži, pomaga okrepiti  zaščitno funkcijo kože in z dovajanjem aktivnih sestavin poveča njeno navlaženost, vitalnost in elastičnost. Kozmetična linija GOLD 24 Ka je idealna za profesionalno nego v kozmetičnih salonih in wellness centrih ter seveda za domačo nego vseh tistih, ki želijo »pozlatiti« svojo kožo in svoja zlata leta.
Na prireditvi je bil tudi plastični kirurg dr. Fabijan.
Zakaj zlato?
Edinstveni pozitivni učinki delcev čistega zlata na kožo so glavni razlog, da so se v Kozmetiki Afrodita odločili uporabiti zlato v svoji kozmetiki. Zlato zaradi energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, zato je nega z zlatom privilegij za kožo. Za kožo, ki hoče in si tudi zasluži nekaj več. Z uporabo dragocenega zlata v novi liniji GOLD 24 Ka je Kozmetika Afrodita zaokrožila svojo izjemno ponudbo profesionalne kozmetike pod imenom Salon exclusive in znova potrjuje status vodilne slovenske kozmetične hiše.  
Zlato nekoč in danes
Opazen pečat je pustilo v zgodovini mogočnega Egipta. Leta 1922 je bila odkrita še nedotaknjena grobnica faraona Tutankamona z najbogatejšo najdbo zlata, zlatega nakita in ostalih dragocenosti v celotni zgodovini arheologije. Za lepotičenje ga je obilno uporabljala egipčanska kraljica Kleopatra, ki  naj bi spala z zlato masko na obrazu, da bi si zagotovila večno mladost, dobro počutje in srečo
V antični dobi so verjeli, da zlato pozdravi vse težave fizičnega, mentalnega in spiritualnega izvora. V alternativni in tradicionalni kitajski medicini je zlato predstavljalo ključno sestavino za pomlajevanje in regeneracijo. Aktiviralo naj bi ‘chi’, življenjsko energijo telesa, odstranjevalo blokade v organizmu in delovalo pomirjevalno. Kitajski cesarji so ga imenovali ključ do mladosti, zato so si ga za zmanjšanje gub in sijoč videz kože polagali neposredno na obraz. V Indiji so za lepotne tretmane uporabljali zlate maske, ki so kožo zgladile, jo naredile bolj čvrsto in sijajno. Z razvojem novodobnih tehnologij, ki so omogočile, da se z drobljenjem čistega zlata na mikroskopske delce izkoristijo njegove odlične lastnosti, je uporaba zlata dobila nove razsežnosti v kozmetiki. Zlato dokazano učinkuje v smislu pomlajevanja kože, glajenja linij in gub ter izboljšanja tonusa kože. Koža, negovana z zlatom, postane opazno bolj gladka in čudovitega sijaja.
Režiser Andrej Košak in direktorica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek.
Kje kupiti  luksuzno linijo GOLD 24 Ka?
Linija Gold 24 Ka iz programa Salon exclusive je že na voljo v Beauty centru Afrodita v Rogaški Slatini (tel.(0)3 812 13 88), v Kozmetičnem salonu Afrodita v Grand hotelu Sava v Rogaški Slatini (tel.: (0)3 811 47 25, (0)3 819 24 26), v Kozmetičnem salonu  Afrodita v Grand hotelu Donat v Rogaški Slatini (tel.: (0)3 812 13 76), kmalu pa tudi v izbranih kozmetičnih salonih in wellness centrih po celi Sloveniji. 
Več informacij o izdelkih in nakupu izdelkov Gold 24 Ka za nego doma lahko dobite pri vodji programa Salon Exclusive Ani Kukovec na tel. 03/8121196 ali po mailu ana.kukovec@kozmetika-afrodita.si.
www.kozmetika-afrodita.com

View Gallery 6 Photos