Nova linija za čisto zadovoljstvo vsake kože

Nastija Egartner v elementu predstavitve novih Afroditinih izdelkov.

Ob Robbovem vodnjaku v Narodni galeriji v Ljubljani je vodilna slovenska hiša lepote predstavila novo čistilno-negovalno linijo Clean Phase, ustvarjeno za ČISTO zadovoljstvo ČISTO vsake kože.

Narodna galerija je bila tokrat prizorišče promocije novih izdelkov Kozmetike Afrodita.
Vse niti dogodka so bile v rokah Afroditinih žensk. Od idejne vodje, ki si je zamislila dogodek Judite Železnik preko Nastije Egartner, ki je natančno razložila in predstavila pomen ustreznega vsakodnevnega čiščenja in toniziranja kože in ovrgla nekaj najpogostejših mitov, povezanih s čiščenjem kože.
Ena od gostiteljic Judita Železnik in Alenka Godec…
Novi izdelki namreč omogočajo nežno, a kljub temu učinkovito čiščenje in toniziranje vseh vrst kože, ki spoštuje njeno naravno fiziološko ravnovesje. Ne vsebujejo parabenov, parafina, BHT-ja in alkohola ter so zaradi slednjega primerni tudi za občutljivo kožo. In kar je najpomembneje: odlikuje jih koži prijazna pH vrednost.
… za novinarje je skrbela Mišela Firšt Vučenovič na fotografiji z voditeljico Živo Rogelj…
Programskemu delu predstavitve je sledilo sproščeno druženje v kulinaričnem kotičku, kjer so prisotne razvajali s ČISTO lahkimi osvežilnimi napitki in ČISTO zdravimi prigrizki. Ob direktorici, lastnici in ustanoviteljici Kozmetike Afrodita Danici Zorin Mijošek s svojo ekipo sodelavcev ter predstavnikih sedme sileza katere skrbi Mišela Firšt Vučenović se je na dogodku zbralo tudi lepo število znanih obrazov iz slovenskega medijskega sveta.
… ustanoviteljica in lastnica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek s sodelavkami.
Vsi skupaj so pozdravili lansiranje nove linije ter ji zaželeli uspešen nastop na trgu. Linija vsebuje osem izdelkov in sicer tonik za normalno do mastno kožo, čistilno mleko za suho in občutljivo kožo, tonik soft za suho in občutljivo kožo, micelarno raztopino 3 v 1 za vse vrste kože, čistilna pena za normalno do mastno kožo, kremni piling za vse vrste kože, čistilni gel za vse vrste kože in odstranjevalec očesnih ličil za vse vrste kože.
…nova linija Clean Phase v lični embalaži…
… prišla je tudi manekenka Jana Koteska s prijateljico Simono…
… novinarka Dragica Sušnik in blogerka Ajda Sitar…
… Afroditine uporabnice so tudi Nataša Pinoza, Mirela Korač in Marika Savšek.
View Gallery 9 Photos