Noč čarovnic. Podajte se v svet divjih norčij s peklensko dobrimi dišavami

Bliža se najbolj strašna noč v letu …Pripravite se nanjo s peklensko dobrimi izdelki, ki v rokavu skrivajo marsikatero presenečenje.

Lord of Misrule, kopalna bombica (cena: 6,95 evra)
Pozabavajte se s to posebno kopalno bombico, ki vam predstavlja pikantni vonj zeliščne mešanice pačulija in olja črnega popra. Navdih zanjo smo dobili pri poganskem vodji pojedine Feast of Fools, Lord of Misrule pa pod zeleno zunanjostjo skriva vinsko rdečo sredico. Tako kot na festivalu po vinu sledijo še pokajoči bombončki ter veliko zabave.
Sparkly Pumpkin, peneča kopel (cena: 5,95 evra)
Na ples pojdite s to zabavno penečo kopeljo, polno bleščic in citrusov za hladne zimske noči. Poživljajoča mešanica olj brinja, limete in grenivke ustvarja pravi punč. Ta peneča kopel je popolna za dolgo polnočno namakanje v banji.
Lord of Misrule, gel za tuširanje (cena: 8,95 evra/250g, 14,95 evra/250g, 24,95 evra/500g)
Poslastica za vaše čute! Privoščite si posebno, zeliščno mešanico pačulija in črnega popra s sladkostjo vanilje iz pravične trgovine. Medtem ko ga nanašate na telo, s pomočjo organskih pšeničnih kalčkov prinaša še negujoč odmerek vitamina E.
Nightwing, žele za tuširanje (cena: 6,95 evra)
Čudovit sadni žele za tuširanje. Ko se prične noč, si privoščite ta sadno odišavljeni žele z aloe vero in sokom limete ter se obdajte v sladko peno iz alge carrageenan. Supermoči tega negujočega želeja bodo poskrbele za vaše telo in lase, za posebno poživitev pa ga pred uporabo ohladite v hladilniku ali zamrzovalniku. Rožičev sirup mu daje še vitamin E, pa tudi čudovito odišavi telo. Le zakaj ste tako resni?
Pumpkin Heebie Jeebie, darilni paket (cena: 15,95 evra)
Fantje in dekleta vseh starosti, si želite videti nekaj čudnega? Poglejte si strašljivo, a prekrasno vsebino tega darila. Za noč čarovnic vam bodo pri čistoči pomagale buče, Lord of Misrule pa vas bo popeljal v svet divjih norčij. Čas je za strašljivo noč čarovnic!
Bat Heebie Jeebie, darilni paket (cena: 15,95 evra)
Tema že pada nad pokrajino in čas je za polnočno kopel. Da vas ne bo preveč strah, si privoščite ta dva strašljiva izdelka in z njima prestrašite vse duhove. Opozarjamo vas: gel za tuširanje Lord of Misrule in žele za tuširanje Nightwing dišita tako zelo dobro, da bosta z lahkoto poskrbela za prav vse. Ljubitelji tuširanja, pripravite se na strašenje!

View Gallery 7 Photos