Ne prezrite čudovit izbor velikonočnih Lushevih dobrot

Lushove kopeli so prijazne do okolja, saj so izdelane brez konzervansov, embalaže in niso testirane na živalih.

The Carrot (8,50 €)  peneča kopel za večkratno uporabo

Poslastica v kateri bi užival vsak velikonočni zajček. Z mikavnim korenčkom švignite nekajkrat po kadi z vodo in ustvarili boste gore čudovito odišavljenih, za kožo mehčajočih mehurčkov. Pospravite korenje na suho mesto, da se posuši za naslednjo uporabo. Čeprav je videti kot pravi hrustljavi korenček, na srečo, ne diši po zelenjavi. Odišavili smo ga s slastno sadno dišavo, v kateri boste prepoznali črni ribez, limono in bergamotko. Ta čudovita mešanica vam bo dvignila razpoloženje, kožo pa naredila izredno mehko.
 
Ballistic Easter Egg (11,50 €)  šumeča kopel
Lushevo velikonočno jajce, ki je pravzaprav dvoplastna kopel, dišeče po vaniliji, ylang-ylangu in grenivki. Pretresite ga in zaslišali boste ropotanje …, nato zdrobite zunanjo plast, da pridete do svojega presenečenja. Lahko je to kopel v obliki piščančka ali zajčka, odvisno za katero bravo jajca se odločite. V rožnatem se skriva zajček, v rumenem pa piščanček. Zadostovalo bo za 3 luksuzne kopeli. Olje grenivke vam bo prečistilo misli in osvežilo telo, limonino olje bo delovalo čistilno na kožo in jo lepo toniralo, medtem ko bo absolut vanilije dodal kopeli prijetno čokoladno aromo.
 
Fluffy egg (4,50 €)  šumeča kopel
Zelo sladko, zelo slastno, zelo puhasto roza jajce ustvarjeno za vse tiste sladkoholike, ki ne zdržijo brez svoje dnevne doze sladkarij. Privoščite si to ekstra sladko odišavljeno roza jajce, za nameček okrašeno še z bombončkom, in se brez slabe vesti prepustite pregrešni kopeli. Je kot da bi se kopali v gorah penastih, svilnatih in gumijastih bombončkov. Še kako boste potešili željo po sladkem in ne da bi pri tem kaj dali v usta!
Več na www.lush.si
 

View Gallery 4 Photos