Nasmehnite se zimi

Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes predstavlja negovalne balzame, ki na ustnice narišejo zapeljiv nasmeh. Navdihnili sta jih dobrota in toplina sester klaris, ki so s svojo dobrosrčnostjo vedno privabljale nasmeh na ustnice žalostnih in onemoglih. Izvirni recepti iz naravnih sestavin učinkovito mehčajo, negujejo, ščitijo in obnavljajo ustnice. Slastne negovalne formule še tako suhim in poškodovanim ustnicam povrnejo čutno mehkobo. Embalaže balzamov za ustnice krasi podoba angela, ki prinaša dobre novice.

Balzam za nasmejane ustnice Cvet pomarančevca (15 ml; cena: 8,60 evra)
Blagovna znamka Le Couvent des Minimes predstavlja negovalni balzam, ki bo na vaše ustnice narisal zapeljiv nasmeh. Izvirni recept združuje izvleček sleza za mehčanje, karitejevo maslo za hranjenje ter olje mareličnih jedrc za zaščito nežne in občutljive kože ustnic. Slastna naravna negovalna formula še tako suhim in poškodovanim ustnicam povrne čutno mehkobo, prefinjena aroma cveta pomarančevca pa pusti nežen dišavni dotik.
Balzam za nasmejane ustnice Hruška (15 ml; cena: 8,60 evra)
Blagovna znamka Le Couvent des Minimes predstavlja negovalni balzam, ki bo na vaše ustnice narisal zapeljiv nasmeh. Izvirni recept združuje izvleček sleza za mehčanje, karitejevo maslo za hranjenje ter olje mareličnih jedrc za zaščito nežne in občutljive kože ustnic. Slastna naravna negovalna formula še tako suhim in poškodovanim ustnicam povrne čutno mehkobo, sladka aroma hruške pa pusti nežen dišavni dotik.
Balzam za nasmejane ustnice Meta (15 ml; cena: 8,60 evra)
Blagovna znamka Le Couvent des Minimes predstavlja negovalni balzam, ki bo na vaše ustnice narisal zapeljiv nasmeh. Izvirni recept združuje izvleček sleza za mehčanje, karitejevo maslo za hranjenje ter olje mareličnih jedrc za zaščito nežne in občutljive kože ustnic. Slastna naravna negovalna formula še tako suhim in poškodovanim ustnicam povrne čutno mehkobo, aromatična meta pa pusti nežen dišavni dotik.
Balzam za nasmejane ustnice Med (15 ml; cena: 10,20 evra)
Blagovna znamka Le Couvent des Minimes predstavlja negovalni balzam, ki bo na vaše ustnice narisal zapeljiv nasmeh. Izvirni recept združuje izvleček medu za mehčanje, karitejevo maslo za hranjenje ter matični mleček za obnavljanje nežne in občutljive kože ustnic. Ultrabogata naravna negovalna formula še tako suhim in poškodovanim ustnicam povrne čutno mehkobo, slastna aroma medu pa pusti nežen dišavni dotik.
Na voljo na izbranih prodajnih mestih Müller v Sloveniji: Ljubljana – BTC, Čopova ulica, Supernova Rudnik; Maribor – Mesto, Europark; Celje; Kranj; Velenje.

View Gallery 5 Photos