Napolnite velikonočno košaro z omamno dišečimi Lushevimi poslasticami

V Lushu vsako leto veliko noč in prihod pomladi proslavijo z zbirko pisanih poslastic za kopanje.Tudi to leto ni izjema! Odhod dolge mrzle zime bodo proslavili z dolgimi dišečimi kopelmi v družbi Lushevih velikonočnih specialitet.
Kaj so vam torej pripravili? Nič posebnega … le izdelke, ki vam bodo s svojim vonjem in občutkom na koži izvabili na obraz nasmeh, ki bo tam ostal vse do poletja.

The Brightside; 7,10 evra
Od tople rumene in rdeče barve pa do sočnega vonja po citrusih – vse to dela to penečo kopel za eno najbolj sončnih, kar so jih ustvarili doslej! Zaprite oči in zlahka si boste predstavljali, da ste v s soncem obsijanem nasadu pomaranč (brez nevarnosti, da bi vam kak sadež padel na glavo!). Če pa bi imeli oči raje odprte, boste uživali v vrtinčenju oranžne barve po vodi in v gorah mehurčkov.
Carrot; 9,95 evra
Poslastica, v kateri bi užival vsak velikonočni zajček. Z mikavnim korenčkom švignite nekajkrat po kadi z vodo in ustvarili boste gore čudovito odišavljenih, za kožo mehčajočih mehurčkov.  Pospravite korenje na suho mesto, da se posuši za naslednjo uporabo. Čeprav je videti kot pravi hrustljavi korenček, na srečo ne diši po zelenjavi. Pri Lushu so ga odišavili s slastno sadno dišavo, v kateri boste prepoznali črni ribez, limono in bergamotko. Ta čudovita mešanica vam bo dvignila razpoloženje, kožo pa naredila izredno mehko.
Fluffy egg; 4,90 evra
Zelo sladko, zelo slastno, zelo puhasto roza jajce ustvarjeno za vse tiste sladkoholike, ki ne zdržijo brez svoje dnevne doze sladkarij. Privoščite si to ekstra sladko odišavljeno roza jajce, za nameček okrašeno še z bonbončkom, in se brez slabe vesti prepustite pregrešni kopeli. Je, kot da bi se kopali v gorah penastih, svilnatih in gumijastih bonbončkov. Še kako boste potešili željo po sladkem in ne da bi pri tem kaj dali v usta!
Immaculate Eggception; 11,50 evra
Lushevi izumitelji izdelkov so se pri tem po čokoladi dišečem velikonočnem jajcu resnično izkazali! Ogromna krogla za kopanje v obliki jajca zaropota, ko jo stresete, ker v sebi skriva presenečenje. Da boste odkrili, kakšno, pa boste morali razbiti lupino z vonjem vanilje, grenivke in ylang ylanga! Brez skrbi, razbito lupino lahko uporabite za odišavljeno sproščujočo kopel.
 

View Gallery 6 Photos