Nama vedno v središču pozornosti. Zdaj v novi podobi še privlačnejša

Nama še večja in atraktivnejša, krasijo jo nove trendovske izložbe.

Ljubljanska veleblagovnica Nama je minuli četrtek odprla prenovljeno pritličje, ki so ga razširili pod arkade in bo na dodatnih 200 kvadratnih metrih nakupovalnih površin kupcem ponujalo oblačila (Benetton), modne dodatke, modni nakit in kozmetiko različnih blagovnih znamk.

Odprtje prenovljenega pritličja je pospremilo popoldansko-večerno dogajanje za kupce od 17.00 do 24.00 ure. Še pred tem so povabili na ogled novih prostorov svoje poslovne partnerje in jim predstavili novosti.
Poleg večernega nakupovanja so se na ploščadi ob veleblagovnici zvrstile številne zabavne aktivnosti za odrasle in otroke. V vseh nadstropjih je bilo poskrbljeno za male lepotilne nasvete, pokušino žlahtnega viskija, smutijev in slastnih prigrizkov. Pred vhodom na Cankarjevi je najmlajše obiskovalce čakal kotiček za poslikavo obraza in začasnimi tatuji, ob Naminem Lokalu pa so obiskovalce zabavali člani urban pop skupine Xequtifz.
Zdenka Kahne in Tjaša Kokalj
Ekskluzivno in samo na ta dan je lahko vsak obiskovalec že pred nakupom prejel Namino (p)osebno kartico zvestobe, ki je poleg rednih ugodnosti nudila do 30-odstotni popust pri vseh nakupih, opravljenih do 24.00.
Branka Jerala, direktorica trženja v Nama d. d. Ljubljana, in Zvone Krznar, direktor Stillmark d. o. o.
Ljubljančanom najbližja mestna veleblagovnica Nama vstopa v novo poslovno obdobje. Po lanskem 70. jubileju njeno poslovanje zaznamujejo številne novosti. Vodenje podjetja je letos pod svoje okrilje vzela Simona Kozjek, za svojo promocijo pa se je Nama povezala z znanim modnim ilustratorjem Mitjo Bokunom, čigar ilustracije že vabijo kupce v veleblagovnico.
Simona Kozjek, predsednica uprave Nama d. d. Ljubljana, in Miha Grilec, predsednik nadzornega sveta Nama d. d. Ljubljana
Z željo približati kupcem svetovne modne trende in zagotoviti edinstveno nakupovalno izkušnjo so zdaj prenovili in razširili tudi pritličje veleblagovnice. Z zaprtjem podhoda pod arkadami na Slovenski cesti so tako pridobili več kot 200 kvadratnih metrov, ki jih okvirjajo nove trendovske izložbe.
Veleblagovnica Nama je h kupcem usmerjena trgovska družba, ki s svojo široko in izbrano ponudbo kakovostnih izdelkov ter dobro storitvijo v prijetnem okolju ustvarja zadovoljstvo kupcev ter gradi njihovo dolgoročno zvestobo. Ohranja in izboljšuje položaj ter ugled najboljše in najbolje obiskane veleblagovnice na odlični lokaciji v središču Ljubljane.
Prva mestna veleblagovnica Nama s svojo 70-letno tradicijo tako ostaja najbolj znana slovenska veleblagovnica, ki s svojo ponudbo in novim videzom konkurira svetovno znanim veleblagovnicam.
View Gallery 10 Photos