Mehka in sijoča koža z diamantnim pilingom

Za zdrav in negovan videz lahko posežete po različnih tehnikah. Ena izmed njih je tudi diamanti piling, pri katerem gre za luščenje kože. Postopek ni boleč, kožo pa nahrani z različnimi vitamini in hialuronsko kislino. S posebno napravo izkušen strokovnjak najprej odstrani določene plasti kože, odvisno od tipa kože in težav. Kožo oziroma čepke v njej dobesedno razmehča, vakuum pa potegne potem to v notranjost, skupaj s tekočino. Tako da je koža na koncu navlažena in umirjena.
Nov način regeneracije in čiščenja kože. Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico. Diamantni piling deluje na osnovi diamantnih konic. Kombinira glajenje povrhnjice kože z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami in vakuma.
Diamantni piling je neivaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoxom in filerji. Postopek je neboleč, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum iztočasno odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvevitev in obnavljanje kožne strukture. Po tretmaju koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo so nove bazalne celice, stimulirajo se fibroblasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina, ter izboljša se struktura kože (zmanjšanje površinskih gubic, zmanjšanje brazgotin po aknah, zmanjšanje hiperpigmentacije). Koža je po postopku čista, prekrvavitev tkiv je povečana in s tem je sprežena regeneracija kože.Stranskih učinkov praktično ni. Koža lahko prve ure po tretmaju daje pekoč občutek in lahko postane rahlo rdeča.

Posebna akcija v septembru.
Kdaj vam priporočamo diamantni piling ?
– pri blagem fotostaranju
– pri pusti, od sonca poškodovani koži (omilijo se fine gube in gubice, koža ponovno zaživi)
– pri starostnih pegah
– za zmanjšanje povečanih por
– pri brazgotinah (mokrodermoabrazija pomaga generirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože).
– za odstranitev/zmanjšanje madežev
Kako poteka diamantna mikrodermobrazija?
Globina oz. intenzivnost tretmaja diamantnega peelinga se določi individualno, odvisno od stanja in tipa vaše kože.
Učinkovit tretma zahteva 6-12 tretmajev, ki se izvajajo enkrat na teden. Na izbiro imamo 10 diamantnih glav, tako da se lahko prilagodimo vsem delom telesa. Diamantni piling PRISTINE/mikrodermabrazija je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008.
V mesecu septembru še posebna ugodnost pri gotovinskem plačilu. Informacije 059 925 579 in 031 306 991
www.alexhairbodyline.si