Maskara WonderLash XXL. Za še bolj sijoče oči in zapeljivejši pogled

Maskara je eno od ličil, brez katerega preprosto ne gre, vsaj pri meni ne. Z njo želimo poudariti oči, ki so, kot pravijo, ogledalo duše. Toda z vsako maskaro žal ne dosežemo želenega učinka. Vsaj meni se je že večkrat zgodil zgrešen nakup, čeprav sem, ko sem jo izbrala in kupila, bila prepričana, da je pa ravno ta prava, obljubam, da zgosti in podaljša trepalnice z enim samim nanosom, sem – verjela. Toda doživela razočaranje. Ob prvem nanosu ni bilo skoraj nobenega učinka, tako da sem morala kar nekajkrat ponoviti vajo, a na koncu so bile trepalnice pogosto videti preveč umetne pod težo prevelike količine maskare, nemalokrat tudi zlepljene, in oči oziroma pogled nič kaj zapeljiv.

Ker se mi po navadi mudi, se mi zdi pomembno, da imam dobro, učinkovito maskaro in da z ličenjem ne izgubljam preveč časa – en nanos maskare, morda dva  – in akcija. Za to so poskrbeli v podjetju Oriflame z maskaro The One 5-v-1 WonderLash XXL, s katero boste, drage dame, odkrile svoj najljubši WonderLash videz – zdaj s še več moči! WonderLash XXL maskara in Oriflamova ekskluzivna čudežna krtačka s patentirano dual core tehnologijo bosta poskrbeli za klasičen videz trepalnic z neverjetnim novim volumnom in drznostjo.

Vse preostale izdelke podjetja Oriflame najdete na povezavi: https://si.oriflame.com/beautyedit/trending/case-autumn-makeup-must-haves