Lush-zobna higiena kot je še ni bilo

Pridružite se Lushevi avanturi in preizkusite nekaj novega! Zagriznite tabletko, zmočite krtačko in spolirajte zobe do bleščeče čistoče!
ZOBNE TABLETKE (TOOTHY TABS)
Zobna pasta, običajno tista z okusom poprove mete, je verjetno najbolj priljubljen kozmetični izdelek vseh časov. Je izdelek, ki ga uporabljamo vsi, vsaj dvakrat na dan, ne da bi se v to kaj preveč poglabljali. Ker v Lushu radi kljubujejo ustaljenim normam, in še raje spodbujajo stranke k razmisleku o negativnih učinkih na okolje, ki jih imajo naše vsakodnevne življenjske navade, so tokrat izumili ekološko zobno pasto.

Ali ste vedeli?
•    Da 4% zobne paste v tubi ne izkoristimo, ker jo je nemogoče iztisniti do konca. (www.wastegeneration.com)
•    To pomeni, da letno zavržemo 70,000 ton zobne paste, ki konča na odpadnih odlagališčih. (www.wastegeneration.com).
•    Človek povprečno porabi v svojem življenjskem obdobju 276 tub zobnih past. 
•    3,000 ton odpada plastike od praznih tub zobnih past  je  enako 6,6 tonam  emisij CO2. (www.co2list.org/files/carbon)
Na tisoče aluminijevih tub od zobnih past, ki jih zavržemo, se kopiči na odlagališčih. Temu se lahko izognemo z uporabo Lushevega novega izuma – zobnih tabletk! Popolnoma nova, patentirana ideja iz Lusha – zobne tabletke – za svoj obstoj ne potrebujejo nobene neekološke embalaže in nobenih konzervansov. Pakirane so v priročni škatlici, ki je narejena iz recikliranih materialov, in ki se jih da ponovno reciklirati. Vsak zavojček vsebuje 40 tabletk, ki zadostujejo za mesečno uporabo (odvisno od tega, kako pogosto umivate zobe). Zobno tabletko preprosto daste v usta, jo nežno zdrobite z zobmi, zmočite krtačko in pričnete s ščetkanjem.
Za zobne tabletke so uporabili čudovite sestavine, kot so različna eterična olja in fine začimbe, ki so edinstvene v svetu zobnih past. Zobne tabletke pomagajo, da zobna ščetka lepo zdrsne po zobeh, saj tvorijo peneči se efekt, v ustih pustijo škripajoče čist občutek, svežino, ki traja, in vaše zobe naredijo lepe in bele.
Zobne tabletke so narejene iz nežne baze natrijevega bikarbonata in vinskega kamna –  to so pravzaprav sestavine za pecilni prašek. Tabletka se med topljenjem v ustih prične peniti in s tem pomaga razgraditi zobne obloge. Natrijev bikarbonat pripomore k temeljitemu čiščenju in beljenju vaših zob, vinski kamen pa naredi pasto trde oblike. Dodali so dikalcijev fosfat, ki pomaga pri poliranje vaših zob, saharin pa da tabletki sladkobo.
Izbirate lahko med šestimi različnimi okusi tabletk. V vsaki izmed tabletk se skrivajo čudovite, sveže, naravne sestavine in različna eterična olja, ki osvežijo in odišavijo dah. Nekatere izmed teh sestavin se pravzaprav že od nekdaj uporabljajo v zobozdravstvu zaradi svojih antiseptičnih in protibolečinskih lastnosti.  Vsaka od tabletk nudi nekaj svojega – od čiščenja zob do osvežitve ustne votline.
OKUSI
DIRTY  1 paketek = 3,50 €
Verjetno eden od okusov, ki med vsemi najbolj spominja na tradicionalno zobno pasto. Vsebuje olje zelene mete in nerolijevo olje. Je odličen za dober začetek dneva, še boljši za konec dneva, preden skočite v posteljo, saj poleg tega, da temeljito očisti vaše zobe, tudi zapeljivo odišavi dah z zeleno meto, ki je znana kot afrodiziak. Torej, poleg čistih, sijoče belih zob vam bodo tabletke Dirty vsekakor pomagala tudi pri “osvežitvi” v vaši spalnici.
SPARKLE  3,90 €
Sparkle je namenjen beljenju zob in tudi temeljitemu čiščenju. Odpravil bo vsak slab okus v ustih in pustil neverjetno sladko-svež občutek v ustni votlini. Z mešanico limone, grenivke, črnega popra in morske soli bodo vaši zobje popolnoma zablesteli.
BREATH OF GOD 3,90 €
Vsebuje provokativno mešanico dišav, prav takšno, kot jo vsebuje istoimenski parfum iz linije Gorilla Perfume. Prah sandalovine, mire, komarčka in vanilije tabletko nežno odišavi in ji da osvežujoč okus. Vaš dah po uporabi tabletke ne bo mentolast, zaznali boste čudovit vonj spiritualne mešanice, ki spominja na čarobne vrhove tibetanskih gora.
ATOMIC 5,50€
Ko boste potrebovali korenito spremembo v vaših ustih (npr. ko imate slab zadah), posezite po tabletki z okusom  Atomic. Močan čistilec ustne votline, ki mu ni para, vsebuje sestavine, ki so se že v davnih časih uporabljale pri umivanju in negi zob. Fairtrade kava in začimbe, kot so kardamom, nageljnove žbice in cimet, imajo neverjetno pomirjujoč, antiseptičen učinek na ustno votlino! Preizkusite ga!
AQUATIC 5,50€
Ste se odločili, da boste nekoga zapeljali? Naredite to z enim dahom! Mešanica, ki se ji mimogrede ni moč upreti, limete in jasmina, oplemenitena z zelenim in Earl Grey čajem, bo s pomočjo  wakame alg naredila svoje. Na vas je, da se samo nasmehnete!
ULTRABLAST 4,50 €
Za najbolj svež dah vseh časov, pozabite na staromodno zobno pasto in spoznajte mešanico graha v prahu, aromatičnega vasabija, posušene mete in morske soli. Olji poprove mete in zelene mete bosta poskrbeli za svežino, olje sivke pa za nežen in prijeten vonj. Svež občutek v vaših ustih, ki traja ure in ure, bi lahko po Lushevsko poimenovali kar Ultrablast.

View Gallery 6 Photos