Lush podira Guinnessov rekord. Podari tudi ti svoj poljub

Mednarodni dan poljubljanja, ki bo 6. julija 2013, bo Lush proslavil tako, da bo poskušal postaviti nov Guinnessov svetovni rekord v največjem številu zbranih odtisov ustnic v 12 urah. In pri Lushu želimo, da bi bili ti odtisi ustnic živalim prijazni, brez krutosti, takšni, kot bi morali biti vsi poljubi!

Piling za ustnice
Stranke bodo lahko svoje ustnice na odtise pripravile z Lusho linijo izdelkov za ustnice, ki ni testirana na živalih (niti niso na živalih testirane sestavine) in ne vsebuje konzervansov. Z ustnic bodo najprej odstranili odmrlo in suho kožo s pilingom za ustnice (7,40 evra). Na izbiro so trije okusi, osnova vsakega pa je nežna mešanica mletega sladkorja in mehčalnega jojobinega olja. Potem bodo ustnice nahranili in navlažili z enim od balzamov za ustnice (8,50 evra) z novo gazirano osnovo in brez konzervansov. Na voljo so: kultni balzam Lip Service, čokoladno pomarančni balzam Whipstick, z vaniljo, poprovo meto in medom začinjeni balzam Honey Trap ter veganski balzam None of Your Beeswax.
Balzam za ustnice
In nazadnje bodo ustnice pobarvali – pripravili za zaključno dejanje, za odtis na veliki bombažni majici –, in sicer z izredno obstojno barvo iz linije Čustvena briljantnost (18,50 evra), ki mimogrede ravno julija praznuje svoj prvi rojstni dan. Linija Čustvena briljantnost ponuja čudovito paleto barv za ustnice in oči, ki niso samo podpora vašim čustvom, ampak tudi resnično dobre za vašo kožo. Kolekcija tekočih šmink je 100-odstotno veganska, njena vlažilna osnova sestoji iz jojobinega olja, voska kandelije in vrtničnega voska. Verjamemo (barva Verjemi – malinovo rožnat odtenek), da ne boste ob 13 barvah, med katerimi boste lahko izbirali, kar se tiče živalim prijaznih poljubov, strastni (barva Strastna – vijolično rožnat odtenek) nič manj od nas. Naša želja oziroma ambicija (barva Ambicija – jagodno rdeč odtenek) pa je, da bi združili moči (barva Moč – zlato rdeč odtenek) in šli (barva Pojdi – rožnato vijoličen odtenek) zmagi naproti. Samozavestni (barva Samozavestna – slivovo vijoličen odtenek)  v prepričanju, da nam bo uspelo!
Tekoča šminka za ustnice
Torej, v soboto 6. julija 2013, se po 12. uri napotite naravnost v najbližjo Lushevo poslovalnico in se jim pridružite v premagovanju prejšnjega svetovnega rekorda in postavljanju novega! Odtisi ustnic se bodo zbirali do 23. ure

View Gallery 4 Photos