L’OCCITANOVE zapeljive praznične novosti

 Pred nekaj dnevi nas je L’OCCITANE popeljal na slastno popotovanje v Provanso, kjer sočne citruse in cvetove najfinejših cvetlic spreminjajo v neustavljivo privlačne kandirane poslastice, ki so navdihnile L’OCCITANOVE zapeljive praznične novosti.

Ekipa L’Occitana Slovenija je pripravila druženje ob dobrotah.
V očarljivem ambientu ljubljanske kavarne smo se vdajali slaščičarskim dobrotam in neustavljivo privlačnim dišavam L’OCCITANOVIH izdelkov, ki se bodo zagotovo znašli pod marsikaterim božičnim drevescem. Ekipa L’OCCITANE je odkrila tančico čarobne skrivnosti prazničnega vzdušja, nato pa nam je slaščičarski mojster predstavil skrivnosti kandiranja in nas prepričal, da so kandirane dobrote, ki so navdihnile L’OCCITANE, zares nekaj posebnega. Tako kot L’OCCITANOVI izdelki. Da bo letošnji božič zares slasten in omamno dišeč, bosta poskrbeli praznični kolekciji Délice des Fleurs – Slastni kandirani cvetovi in Délice des Fruits – Slastno kandirano sadje, ki razvajata s prefinjenimi negovalnimi izdelki za telo in očarljivimi dišavami za dom.
Slaščičarski mojster je povezal slaščice s kozmetiko. Osupljivo in navdihujoče.
Prepričali smo se, da ima tudi letos L’OCCITANE zares imenitne zamisli in čarobna darila, ki bodo našim najdražjim na ustnice pričarala nasmehe sreče. Uživajte tudi vi v izboru slastno privlačnih daril in razvajajte svoje najdražje z mamljivimi, razkošnimi izdelki, ki so že na voljo v trgovinah L’OCCITANE.

L’OCCITANE – 35 let resnične zgodbe v svetu in 10 let v Sloveniji
L’OCCITANOVE izdelke navdihujejo in napajajo dežele Mediterana, kjer v neokrnjeni naravi rastejo lepotne skrivnosti in njihove Resnične zgodbe. S temi Resničnimi zgodbami L’OCCITANE v Sloveniji že 10 let navdušuje s svojimi izjemnimi, učinkovitimi in neustavljivo privlačnimi izdelki.

Trgovine L’OCCITANE:
Ljubljana: Mestni trg 7
Ljubljana: NS Citypark
Ljubljana: Mercator Center Šiška
Ljubljana: Nama
Ljubljana: Maxi
Bled: Cesta svobode 10
Maribor: NS Europark
Maribor: Gosposka ulica 11
Portorož: Obala 20
Novo mesto: Glavni trg 13
Koper: Čevljarska ulica 35
Celje: NS Citycenter
www.loccitane.si